Kış günlerinde keyifli vakit geçirmenin yolları

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kış aylarının geçip bitmesini beklerken; soğuk havanın getirdiği grilik sebepsiz bir hüzne sebep olabilir. Fakat kışın tüm soğukluğuna rağmen mutlu olmayı başarabilirsiniz. İşte mutlu bir kış geçirmek için yapabilecekleriniz...

YARATICI HOBİLER EDİNİN
Soğuk günlerde resim yapmak, müzikle uğraşmak, yazı yazmak, el işleri yapmak gibi farklı alanlara yönelebilir ve yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz.

YENİ LEZZETLER DENEYİN
Daha önce hiç denemediğiniz ya da yapmayı çok sevdiğiniz yemekleri pişirmek soğuk kış günlerinizi renklendirmenin en lezzetli yolu olabilir.

HAVA SOĞUK OLSA DA DIŞARI ÇIKIN

Sıcak evinizden çıkıp, kış rüzgarıyla karşılaşmak son isteğiniz olsa da dışarı çıkmayı ihmal etmemelisiniz. Çünkü soğuk havaya aldırmadan temiz havayı içinize çekmek sizi daha iyi hissettirecektir.

EGZERSİZ YAPIN
Mevsim fark etmeksiniz egzersiz yapmak mutluluk hormanlarınızın artmasını sağlayacaktır. Ayrıca aktif olarak spor yapmak, soğuk havayla birlikte gelen hüzünle baş etmenizi kolaylaştıracaktır.

SOSYALLEŞMEYE ÖZEN GÖSTERİN
Sağlıklı, kaliteli ilişkiler içinde olmak mutluluğunuzun anahtarıdır. Bu sebeple kış günlerinde sevdiğiniz insanlarla ister evinizde ister dışarıda oyun oynayabilir, film izleyebilir ya da saatlerce sohbet edebilirsiniz.

Kaynak

aeuJPq9FLkWctvRNcUjrhw.jpg

malumunuz kışı sevmiyorum
benimkiyle yemek yaparız ama

Bahar ve kış aylarında tatil yapmak daha keyifli çünkü yazın bunaltıcı sıcaklarda deniz tatili dışında çok fazla seçeneğin kalmıyor.

Örgü battaniyeme çok geç kaldım. Tamamlarım inşallah. Kış bitiminde bir atıyorsun köşeye yok taşın vs derken kalıyor yerinde hüğğ..

ihtiyar delikanlı hastalanmasın
bana yeter
bu kış böyle

Ismarlama iyi vakit geçirilmez.
Bu kitap, hobi yada spor olayları çok abartılıyor. Yapay oyalanmalar icad ettiler ve bunu yucelttiler.

Yat uyu. Çekirdek çitle kim milyoner izle.

Hayatı ne sanıyorsunuz

Bu kitap, hobi yada spor olayları çok abartılıyor. Yapay oyalanmalar icad ettiler ve bunu yucelttiler.

Hayatı ne sanıyorsunuz
Tesbihh.

Karadam yaparsınız. Kızak kayarsınız. Soba etrafında oturursunuz. Salep içersiniz.

Kış günü kapalı havada, kasvetli havada, yağmurlu havada, hava soğuk, kimsenin bir şey yapası yok, akla gelen tek şey, rakıdır.

Oturursun, rakı içersin, 2 tike et yersin, biraz yogurd, budur işte en güzel aktivite, rakı.

Karadam yaparsınız. Kızak kayarsınız. Soba etrafında oturursunuz. Salep içersiniz.
E tabi.
İnsanlara sürekli ne yapacaklarını söylüyor kadın dergileri. Ya size ne kardeşim. Ben mal gibi durmak istiyorum belki.

Hayatı ne sanıyorsunuz
Yine kızdı asdlfjkslkdjflskdjfh
Abi sen beşiktaşlı mısın? Çarşı da herşeye karşı çünkü

Yine kızdı asdlfjkslkdjflskdjfh
Abi sen beşiktaşlı mısın? Çarşı da herşeye karşı çünkü
Büyük dolandırdılar insanlığı
Bizi ahlak adalet toplumsal norm erdem gibi fasulyelerle oyaladılar. Kendileri ise açılan bom boş alanda semirdiler ve besin piramidinin tepesindeki yırtıcılar haline geldiler. Hayır abicim. Kış günü kazak örüp kestane közlemeyecem. Domuz avına çıkacam.

Büyük dolandırdılar insanlığı
Bizi ahlak adalet toplumsal norm erdem gibi fasulyelerle oyaladılar. Kendileri ise açılan bom boş alanda semirdiler ve besin piramidinin tepesindeki yırtıcılar haline geldiler. Hayır abicim. Kış günü kazak örüp kestane közlemeyecem. Domuz avına çıkacam.
Tamam abim , can abim.

Ay yok anacım bana göre değil kış mevsimi. Kaleiçim ziyan oldu geldim evde içiyorum artık

Yatak ve uyku dışında hiçbir şey mutlu etmiyor beni bu soğukta…

Ne hobisi ya. Mis gibi camın önüne kurulursun. Açarsın rakını, arkada zelihadan beklenmeyen misafir çalar. Üfff keyfe bak

Kış aylarında, ılıman iklim kuşağında bile karla karışık yağmur hatta kar yağmaya başladıysa, bilim insanlarının ifade ettiği "Mini Buzul Çağı" yakın demektir. Kürsel ısınma için az da olsa çözüm yaratacak deseler de ne tür olumsuz etkilerle karşılaşılacağı tam olarak bilinmiyor.

Havanın aşırı soğuk olmasından dolayı insanların dışarıda bulunma şansı kalmıyor, kapalı mekanlarda da hastalık kapma riski var ancak yine de güneşli günlerde bir şeyler planlanabilir ve önemli olan sevdiklerinle vakit geçirebilmektir.

Geri