kış güneşi

Konu sahibi son olarak 295 gün önce görüldü
yine törkiş pop 90lar-2000ler nostaljisi yaparken, aslında yıldız tilbe'ye ait olduğunu öğrendiğim şarkı. ben söz&müzik tarkan sanıyordum. yıldız hanım napıyosunuz yaaa napıyosunuz böyle güzel bi şarkı olabilir mi??:'(

parçanın yanı sıra içimi ısıtan şey soğuk havada tir tir titrerken yardıma koşar üstelik gözlerimi kısmadan bakabiliyorum :p

Bence Tarkan'ın seslendirdiği en güzel şarkı budur, bendeki yeri hep çok başkaydı.

Yürekli olmadan, meydan okumadan yaşanmaz aşk derken ki o aşkın çoğu zaman cesaret işi olduğuna yaptığı vurgu,
Hemen sonra gelen yanlış zaman, yanlış insan betimlemeleriyle bazen de olmayınca olmadığını kabullenir gibi oluşu,
Sonra bu kabullenmeyi reddederek yoruldum her bulduğumda kaybetmekten seni diye serzenişi,

Aslında kendi içinde de değişen duygu durumlarıyla dolu bi şarkıdır bu. Böyle düşününce de kim bilir hangi yaşanmışlıkların ürünüdür:)

Duygusal anlamda kötü günlerden geçerken dinlenince çok değişik kafalar yaşatır.

Yıldız'ın şarkıyı Tarkan'a verme hikayesi de şuymuş;

[YOUTUBE]ppDuOzT-2aE[/YOUTUBE]

yoruldum heeer bulduğumda kaybetmekten seniii
kıyaaaameteee kadaaar kapattım kaaalbimiii aaaaaaahhhhh ağağağğağaaaaahhh

Isınmak için uğraşır durursun da yine de ancak güneş kendini ısıtır. Şarkıyı da Tarkanın sesinden dinledim beğeniyordum zaten gayet güzel şarkı.

Geri