Kış Geliyor Kayak Mı Yapsak :)

Konu sahibi son olarak 3381 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antik2-310x400.jpg

Bırakın süsü püsü leopar desenleri, hava soğuk çekin yün çorapları :D:D:D:D

Hahahaha kız Penti de benzeri var ve bugün arkadaşım bana hediye almış benzerini hahahaja giyip göstercem :oy:

Kız bunu mu hediye almış senin gibi birine ahaha ay sesli güldüm :D:D çekk resmini bakıcam hemen :D kuşlar ölmedi intihar etti bu defa :hö: klsdfjdklsjfdkls

Kız bunu mu hediye almış senin gibi birine ahaha ay sesli güldüm :D:D çekk resmini bakıcam hemen :D kuşlar ölmedi intihar etti bu defa :hö: klsdfjdklsjfdkls

Hahaha hajaj manyak :D
Evet arkadaş benim ev halime bildiğin yün çorap almış Ugg ye benziyor neyse düşünmesi yeter:D

Kız bunlar güzel fena değil. Bende o yün çoraplardan sandım da şoka girdim :D:D Güle güle giy bitanem yakışmış :D

Hahaha yok annem patik oruyor onları giyerim ben:D
Bunları çok sevdim ya bi de rahat ki terliksiz dolasamam zaten iyi oldu :oy:

Senin hediye de harika:D

Hahaha yok annem patik oruyor onları giyerim ben:D
Bunları çok sevdim ya bi de rahat ki terliksiz dolasamam zaten iyi oldu :oy:

Senin hediye de harika:D

Evet benim hediye dehsetti :D Annanemde bana patik ormus gorsen koparsin bide ceyizine koy diyo ya kiyamam :D dur bende sana onlari gosteriyim :D

Evet benim hediye dehsetti :D Annanemde bana patik ormus gorsen koparsin bide ceyizine koy diyo ya kiyamam :D dur bende sana onlari gosteriyim :D

Bakiyimmm :D
Yarın ben de Mevlüt e giderken bunları yanımda götursem ayıp olur mu acaba?:D
Hani kadınlar yanlarında götürüyor ya:D

kız bu ne böyle ben baya yanlış anlamışım olayı herkes gider mersine ben gidiyorum tersine:D

b-367181-%C3%A7%C3%B6lde_kayak_.jpg

Bakiyimmm :D
Yarın ben de Mevlüt e giderken bunları yanımda götursem ayıp olur mu acaba?:D
Hani kadınlar yanlarında götürüyor ya:D

G1jzqV.jpg

İtiraf ediyorum bende evde bunlari giyiyorum :D:D:D
JEj3rj.jpg

Bunlarda annanemin bana ördüğü çeyizlik patikler. Eğer bir gün boşanmak istersem bunlari giyer cikarim karsisina tek celsede biter bu ilişki :D:D:D:D:D

tabi canım yani, kış gelince kaymak lazım. kış yani. kışın kar yağar.

Öküzlü kız ayy senin istediginden bu dimi ahahahahaha :D:D vallahi öldümm gülmekten sen diyince dikkatimi çekti öküz oldukları öklsfjldsfkşldskgld

Iste ben de bu okuzlerden istiyorum :(
Yarın dan tezi yok gidip alicam :oy:
Bana doğum günü hediyesi olarak baskılı bi tshirt yaptırdı söylemiş miydim? Bu kız öküzu seviyo yazıyor üstünde hahahajajajja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri