Kırtasiyeye girince kendini kaybedenler kulübü

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Biliyorum yalnız değilim.
Kırtasiye ürünleri fetişiyim resmen.
Kalemler, defterler, silgiler, fotokopi kağıtları, kitaplae, hele o kitap kokuları yok mu?
Resmen başka bir boyuta geçiyorum.
Minimum bir saat zaman geçirir, en kötü 40 liralık kalem alır çıkarım.

Unumu eledim elegimi astim kirtasiye benim neyime :T: ama takidan tokadan inci boncuktan daha cok ilgimi cekiyor. Kullanmasam da aliyim evimde dursun istiyorum , canlarim benimm .p

Babayiliyorum. :baygın:

Genelde kalem almak icin girerim ama rengarenk urunleri gormek guzel oluyor

Geçen yine kırtasiyedeyim...

Baktım büyük yeşil Milan silgisi; ayıldığımda çalışanlar 'Beyfendi en son silgiyi yalıyordunuz, zor aldık elinizden.' dedi.

Çok zor bir şey.​

Demek ki Grifikir olgun malzemelerden hoşlanıyor.

Hm... :nopsrn:

Ben kitapçıda öyle oluyorum gerçekten kendimi de kaybediyorum yolumu da. Yolu bulamıyorum =)

Kırtasiyeye giripte eli boş çıktığım hiç olmadı illa ki o kalemler defterler dosyalar ilgi çekiyor

> Disarda bekleyip 'Acele et, cabuk' diyenlerden.

Alışveriş yaparken öyle oluyorum genelde, kırtasiye vs fark etmiyor.

Size marker/kalem koleksiyonumu göstermek isterim. :p

Sizin gibi psikopatlar yüzünden canım bağrım yandı. Abla iki kilo silgi de çık git dimi

o ne kadar bu ne kadar şunu azcık mıncıklıyım buna azcık bakim ay neden ilgilenmiyorsunuz ay resmen bizi kazıklıyorsunuuzz adın ne senin söyle çabuk seniii işindenn attıracağım gör seen!

Kırtasiye , Kütüphaneden sonraki ikinci adresim oldu.
Bitsin artık şu öğrenci günleri.

Nedense kırtasiyeye girince hemen kitapların arasında kendimi kaybediyorum. Alma hissim yoksa bile kitap alasım geliyor. :)

Tombo kalem nesliyiz. 95 senelerinde tombo kalemler vardı. Basmalı kalemler. Onlar duruyor mu acaba merak ettim şimdi.

Sık sık sağ böbreğimin bir bölümünü kırtasiyeye bırakırım.
Hoşuma gidiyor. Sapığım evet.

Süslü kitap etiketleri, renkli tükenmez kalemler, kokulu silgiler ah ah.

Geri