Kırşehir - Ahi evran üniversitesi nasıldır?

• Kullanıcı Maja
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4333 gün önce görüldü
Yeni bi şehir ve yeni insanlarrr :icon_wink: üniversite hakkında bilgisi olanlar yada en enn güzelii o üniversite de okuyanlar var mıdır ki burda? Benim oraya alışabilmem için yanımda en az bi kişi olması lazım yoksa çıldırırım one bee uzaylı gibi insanların yüzüne bakmaya çekiniyosun sanki başka şehirden değil başka gezegenden geldim aynı dili konuşmuyomuş gibi ben bide dimdik yürürüm gören kendini bişey mi zannediyo dicek vallahi oturur ağlarım sinirimden :uzgun:

kırşehirde okumuyorum ama çok arkadaşım var orda. şimdi merkez kampüste misin çiçekdağı myoda mı? agshdjk
onun haricinde tipik bi iç anadolu şehri, beklentin çok yüksek olmasın. küçük şehir ve küçük bi üniversite olduğu için istanbuldan gitmiyosan alışmakta zorluk yaşamazsın. her yere dolmuşla 20 dkda ulaşabilirsin. kırşehirde okursan okul da uzamaz. olaysız sakin akademik kariyer yapılacak üniversite işte. başarılar

Alışıyorsun bi şekilde. İlk aylar biraz yabancılık cekersin. Başarılar. :)

Mucur yerleşkesi Bursa'dan gidicem küçük bi yer olması benim için sorun değil 8 saatlik yolum var olaysız bi hayatım ve gezip tozacağım yerler olsun (gezmeyi severim) bana yeter :D Çok teşekkür ederim bilgi içinn

gezecek bi yer yok haberin olsun şimdiden xd

İki tur ataydım nolurduu :D Üniversite okumayı gerçekten çok istiyorum çünkü bölümümü de seviyorum ama çok çabuk strese girebiliyorum bazen alışveriş imkanı nasıl o bile yeter

İki tur ataydım nolurduu :D Üniversite okumayı gerçekten çok istiyorum çünkü bölümümü de seviyorum ama çok çabuk strese girebiliyorum bazen alışveriş imkanı nasıl o bile yeter

ya mucur merkeze uzak olduğu için avm falan var mıdır bilmiyorum hiç. ürgüp göremeye erciyese neyin gidersiniz artık xd

kırşehirde bişey yoktur gezmek istediğin zaman Yozgata geçersin. Gerek avm leri olsun gerekse gece hayati. Tarihi yerleri ve şelaleleri ve gür yeşil ormanlariyla tam bir turizm cenneti. Sahilinden bahsetmiyorum bile

kırşehir'e şehir,bakırköy'e köy diyenin........

kırşehirde bişey yoktur gezmek istediğin zaman Yozgata geçersin. Gerek avm leri olsun gerekse gece hayati. Tarihi yerleri ve şelaleleri ve gür yeşil ormanlariyla tam bir turizm cenneti. Sahilinden bahsetmiyorum bile

yemin ederim sandalyeden düştüm gülerken.o yozgat dediğin yerde 2 sene yaşadım.değil gezmeye,sıçmaya gidilmez oraya

edit.yozgat lafını duyunca mesajın kalanını okumadığımdan ironiyi sezememişim lan :D

Kızın içini niye karartıyorsunuz? :D

Mucur yeraltı şehri diye bir yer varmış orayı gezersin fotoğraf çek biz de görelim. :p

Derin bi araştırma yapıyorum şu an turistik bi yere benziyo aslında :slk:

termekaplicasi.jpg

k%C4%B1r%C5%9Fehir-haberler.jpg
k%C4%B1r%C5%9Fehir-japon-park%C4%B1.jpg
k%C4%B1r%C5%9Fehir-h%C4%B1lla-nil%C3%BCferli-park.jpg
3ec1f85a-90fa-49eb-ac86-a6fbfc754d18.jpg
obruk_golu_resmi.jpg
resim-galerisi.html

Dalarım aralarına iki göbekte ben atarım daha iyi çingenelik kanımda var ztn :dancing: haklısın yabancı görürlerse iyice sapıtırlar kendimi yurda kapatırım benim oraya gitmem bile ayrı dert valiz toplaması var sanki toptan taşınırmış gibi elime ne geçse doldururum gene de bişeyler unuturum

18 yaşında çocuğun ne işi var mucurda? seneye adam gibi bi yer kazanmaya bak.gitme.

Geri