Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yalan soyleme......Kirpiklerimiz ve kaşlarımızın anajen fazları kısa olduğu için uzamaları da kısıtlıdır. İstediğin kadar uzatmaya çalış belirli bir evreye geldiğinde uzaması durur. Çünkü kirpik hücrelerine kan gitmez. şöyle yaptım iki kat uzadı, böyle yaptım çok uzadı tamamen bilim dışı bir hurafedir.

amla yağı?Benim alt kirpiklerim kısaydı. Bir ara alt kirpiklerim uzadı.
Amla değil ama çam terebentin ya da yılan yağı olabilir. Amla ile tanışmamıştım o dönem skljksksamla yağı?
Kirpiklerim asiri gùzel bu arada ya
Senin extra bir şey kullanana gerek yok. Her sene ağlamaktan doğal şekilde uzuyordur ;dBenim alt kirpiklerim kendiliğinden uzamıştı. Serum işe yarayabilir.
alt kirpiğini yolanların videosuna denk geldim estetik kaygıyla...
Genellikle ağlatıyorum ama siz bilirsiniz... hjdjfjSenin extra bir şey kullanana gerek yok. Her sene ağlamaktan doğal şekilde uzuyordur ;d
sen ağlatıyorsan eğer başımıza taş yağarrGenellikle ağlatıyorum ama siz bilirsiniz... hjdjfj
Sanma ki ben bilmiyorum oyunun kurallarını
Ama tercih etmiyorum
Denedim hiç tat almadım
Olana kadar bekliyorum
Ağlat beni sana da bu yakışır
İnsan bu elbet bunada alışır Bela oldun zaten başıma
Git gidişin aslında benim kurtuluşumdur
Şakasına dedim ya ağlatmam güldürürüm... gjnfjfsen ağlatıyorsan eğer başımıza taş yağarr
o değil de harun kolçak ve gülçin ergülün güzel parçası aklıma geldii : D
hep kafa buluyosun benleeeeŞakasına dedim ya ağlatmam güldürürüm... gjnfjf