Kirpik yaptırırken dikkat!

Konu sahibi son olarak 1039 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ev hanımlarından ünlülere kadar herkesin tercihi olan daha uzun ve daha yoğun kirpikler nasıl yaptırılır? Kim yapmalıdır? Nelere dikkat edilmelidir?

takma-kirpik-1.jpg

Son beş yıldır Hollywood yıldızları başta olmak üzere tüm kadınların son gözdesi olan yoğun ve uzun kirpikler yeni bir sektörün doğmasına sebep oldu. İlk başta ipek kirpik furyası eserken şimdilerde moda 3D ve vizon kirpikler oldu. Ancak bu uygulama yaptırırken uzman kişilere danışmanız gerekiyor.

kubra-karaoz.jpg

Güzellik uzmanı ve vizon kirpik uygulayıcısı Kübra Karaöz uyarıyor ”Bu alanda uzmanlık belgesi ve eğitimi olmayan hiç kimseye gözlerinizi emanet etmeyin” diyor.

“Vizon kirpiği ipek kirpikten ayıran en büyük özellik, ipek kirpiğin tek tek takılırken, 3D vizon kirpiğin 3’lü, 5’li ve hatta daha fazla takılabilmesidir” diyen Kübra Karaöz, ”İşlemde söz konusu gözler olduğu için basit gibi görünen bu uygulama aslında son derece önemlidir, kesinlikle hijyen kuralları çerçevesinde ve son derece dikkatli çalışılmalıdır bu yüzden her yerde herkese gözler emanet edilmemeli, kesinlikle uzman ellerden çıkmalı diyor.

Çok yapay gözüküyor. O ne öyle? Benimkiler bana yetiyor. Hiç uğraşamam. .ddd

Seviyorum uzun ve fırça gibi kirpikleri.. :dyg:

kirpigim yok yaptirdim oldu mu ? rahatladiniz mi kizlar ? !!!!!!!!!!!! uzun kirpikliler !!! :D

Bir arkadşım ipek kirpik taktırmıştı 2 hafta durdu durmadı takılan kirpikler düştü,akabinde kendi kirpikleri de dökülmeye başladı , aktarlardan aldığı çeşitli yağlarla yaptığı bir karışımla her gün uyguladığı kirpiklerine dökülmesini durdurdu şuanda yine tekrar uzadılar ,bence kaş yapayım derken gözlerinizden olmayın, ha hastalık sebebiyle dökülen kaşları kirpikleri tenzih ediyorum! neyse ki her moda gelip geçicidir buda öyle bişey,biraz sabırla her gece uyumadan önce kirpiğinize uygulayacağınız bir bakımla kendi kirpiğinizide uzata bilirsiniz,böyle yapay şeylere gereksiz yere paranızı harcamayın tabi herkesin kendi bileceği bişeydir yine de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri