Kırmızı Yapraklar Vadisi'nde sonbahar

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Çin'in doğusundaki Jinan şehri sınırları içinde yer alan ve kent merkezine 1 saat uzaklıkta olan Kırmızı Yapraklar Vadisi Parkı her yıl Ekim ayı başından

Kasım sonuna kadar muhteşem bir görünüme bürünüyor.
kir1.jpg

Sonbahar mevsiminin tüm renk cümbüşünün gözlenebildiği bölgeye düzenlenen özel turlara katılanlar bu eşsiz doğal güzelliğin tadını çıkarıyor.
kir2.jpg

Park saat 17.00'de kapandığından, trafik de göz önünde tutularak erken saatlerde ziyarete başlamak en doğru seçenek.
kir3.jpg

Parkın içinde, yerel yemekler sunan bir restoran da mevcut.

kir4.jpg

kir5.jpg

kir6-1.jpg

kir7.jpg

Ne kadar güzel ya, dünyayı görmek istiyorum ama kedimi bile bırakıp gidemiyorum üç gün bir yere.... Aze keşke çok zengin olsak özel jetimizle kedilerimizle dünyayı gezsek sdfghjk

Ne kadar güzel ya, dünyayı görmek istiyorum ama kedimi bile bırakıp gidemiyorum üç gün bir yere.... Aze keşke çok zengin olsak özel jetimizle kedilerimizle dünyayı gezsek sdfghjk

Ailemize bırakırız aslında kedilerimizi ama bırakamıyoruz işte bizden daha iyi bakarlar mi bizi ya özlerse korkusuyla peşlerinden ayrılmıyoruz ahaha ne güzel olurdu şimdi mia mecnun ve diğer yavrularimizin bu fotoğraftaki yerde sevinçle oraya buraya koştuklarını düşünsene ehe

tepeden aşaği yuvarlanmak vardı ne hoş

Aze ve Mara köpeklerim kedilerinize koşuşturmak konusunda çok yardımcı olurlardı, keşke gitseydik.

Aze ve Mara köpeklerim kedilerinize koşuşturmak konusunda çok yardımcı olurlardı, keşke gitseydik.

ben sokakta baktığım 4 sokak köpeğini eğittim valla biri pitbull kırması biri kangal kırması olmasına rağmen aynı kaptan yemek yiyorlar saldırmıyorlar. Sizin köpeği de eğitirdik sdfghjk MİAYA SALDIRAN CANLIYI YEMİN EDİYORUM ÖLÜMÜNE EĞİTİRİM(çünkü ana olmak böyle bir şey biraz da....) sdfghjk

Mara bizim iki azılı eğitilemeyenlerden ne yazık ki.
Eğitime gönderilip, akşam olmadan kovulanlardan.
Yani daha geçerli bi eğitim şekliniz varsa size seve seve emanet edebilirim.

Mara bizim iki azılı eğitilemeyenlerden ne yazık ki.
Eğitime gönderilip, akşam olmadan kovulanlardan.
Yani daha geçerli bi eğitim şekliniz varsa size seve seve emanet edebilirim.

kendime has yörük yöntemlerim var, onlar daha beni tanımıyor. Benim bir tanesinin yavruyken kedi travması varmış parçalıyordu iflah olmuyordu şimdi kuzu gibi sdfghjkl

• Beğen
Tepkiler: diE
Geri