Kırmızı Nokta

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Bir zamanlar ne seyrederdik yorgan altından gizlice peahhh..

Yasemin ile gece jimnastiği vardı bir de.:)

bırak şimdi yasemini ve taytını, konu başlığı kırmızı nokta..
Kırmızı noktayı biliyorum ama o dönem yaşım daha 12-13 civarı olduğu için hiç izlemedim @Sux
Yasemin ile gece jimnastiğine ise denk gelmiştim birkaç kez.:)

Kırmızı noktayı biliyorum ama o dönem yaşım daha 12-13 civarı olduğu için hiç izlemedim @Sux
Yasemin ile gece jimnastiğine ise denk gelmiştim birkaç kez.:)
nasıl yaşın 12-13 olur ayol, benim de yaşım tam 9'du.. adaptörü ısınan atarim falanda vardı, aynı yaştamıyız yanee slslsji
ya da bize tekrarlarını mı izlettiler.

cine5 gece kuşağını anımsıyor musun? şu karıncalı ekran gece saatleri aniden konulu bir şekilde 8k net görüntüye geçerdi slslsji

nasıl yaşın 12-13 olur ayol, benim de yaşım tam 9'du.. adaptörü ısınan atarim falanda vardı, aynı yaştamıyız yanee slslsji
ya da bize tekrarlarını mı izlettiler.

cine5 gece kuşağını anımsıyor musun? şu karıncalı ekran gece saatleri aniden konulu bir şekilde 8k net görüntüye geçerdi slslsji
Ortaokul yıllarında başlamıştı bu yayınlar fakat ne kadar sürdü hatırlamıyorum.
CİNE5 'i hatırlıyorum elbette fakat gece ders çalışmak için oturduğumda tv açık kalırsa denk geliyordum yoksa özel olarak takip etmedim. Bir de Körfez Savaşı zamanında sürekli açık kalırdı televizyon ve Saddam korkusuna her şeyi takip ederdik. Savaş bölgesinden canlı yayın yaparlardı.

Konuya fransız kalan ben. Yorumları okudum yine anlamadım.

Bir de Körfez Savaşı zamanında sürekli açık kalırdı televizyon ve Saddam korkusuna her şeyi takip ederdik.
aynen yaa, o dönemi iyi bilirim. daha yeni doğmuştum beşiğimde uykudan sıçrar dururdum. slslsji

sevgili lefty senin çok afili biri olabileceğin gerçeği beni ürpertiyor..
sadece azarlanıp odana gönderilmen, gece ders çalışırken cine5'in açık kalması vb. zırhlara alışık değilim.
içimde "çok tatlısın" deme isteği doğuyor, kendimi zor zaptediyorum slslsji

aynen yaa, o dönemi iyi bilirim. daha yeni doğmuştum beşiğimde uykudan sıçrar dururdum. slslsji

sevgili lefty senin çok afili biri olabileceğin gerçeği beni ürpertiyor..
sadece azarlanıp odana gönderilmen, gece ders çalışırken cine5'in açık kalması vb. zırhlara alışık değilim.
içimde "çok tatlısın" deme isteği doğuyor, kendimi zor zaptediyorum slslsji
Cine5 açık kalmıyordu fakat o dönem kanal sayısı az olduğu için ve çoğu da 24:00'da yayını bitirdiği için denk gelmemek de mümkün değildi.
Sağol @Sux güzel düşüncelerin için.:) Yolun ve bahtın açık olsun.

Eskiden..
Bazığ şeyler çok zordu genç..
Gece 12 yi bekleyen ergenuslar vardı..
Oda bi meme görmek için : D
Gece 12den sonra kırmızı nokta kanalı mı vardı? Meme için tvye ne gerek var, sakız vardı bizim orada içinden sadece çıplak kadın fotoları çıkıyordu. Ondan alsalardı yaa :d ajsjdhf

Geri