Kırmızı Et mİ Beyaz Et mi

Konu sahibi son olarak 2996 gün önce görüldü

Kırmızı Et mİ Beyaz Et mi

• Kırmızı et

Kullanılan: 4 57.1%
  • Beyaz et

Kullanılan: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7
%67 vejetaryenim yalnızca tavuk yiyorum. aslında komple hayatımdan çıkarmak istiyorum ama vazgeçemiyorum tavuktan yaaa çok güzel değil mi<3

Kırmızı eti 2 haftada bir yiyorum pahalı tavuğuda haftanın 2 veya 3 günü tavuk göğüs hazır kızarmış bazen ciğer

ikisini de 40 yıl yemesem niye yemedim demem
ama beyaz tercihim

Beyazın içinde balık varsa amenna, tavuğu pek sevmem kırmızıyı da sulu yemeklerde tercih ederim.

2017 yılında çok et yedim kırmızı etde baya yedim biftek kuzu pirzola tavuk göğüs ciğer et yılı olmuş olabilir

Beyaz olacaksa balık

olmayacaksa tabi ki kırmızı et

zengin olsam tavuğu hayatımdan çıkartırım.geçen sene 47 tane horozum 21 tane tavuğum vardı hepsini yedim.zengin olsaydım bu kadarlık koyun kuzu yerdim.

Fazla etçi değilimdir.Lahmacun sadece hassas noktam :) Fakat doğuluysanız et kaçınılmazdır.Özelikle babam bu konuda iyi.

konuyu :) yorumlari okurken anladim amma konuya girer girmez basligindan yalnis anlayib kirmizi et verdim ) amma olsun

kirmizi et mi beyaz etmi derken
agzinin tadini bilen insanlar ete bakarken anlar ) kirmizi etmi beyaz etmi mesela
2 tane koyun koyalim biri normal ormanda yesillikde yesin
1 taneside firmami dersiniz fakrikami derseniz ) hani beslerler ya etlik icin orda beslensin normalda bunun etleti beyaz olur cunki tebiet gormuyor hep bir yerde besleniyor mesela kafesde onun eti beyaz olur )

amma sahsi mesela koyde beslenen etler kirmizi taze olur )
mesela ben kasaba giderden etin kirmizi olmasindan anlarimki bu koy koyunu beyaz oldugu zaman anlarimki ) bu beslenme koyunu tabi bunu agzinin tadini bilenler anlar )

ufak mesela yumurta ) koy yumurtasinin icinin sarisi sari kirmizi yesil benzer :D amma satin alma yumurta :D standar bir renk )))

beyaz ve kirmizi derken onu aklima geldi

he kaldiki beyaz ete ) gun erzinde mesela isden cikiyon :D veya bir arkadasin ariyor mustafa nerdesin kardes isdeyim ne zaman oldu gorusmuyoruz :D soyler arkadasini alir koturursun meselcun bir raki alirsin oturub kebab yersin ice ice :D full karin doyar mustafayla vidalasirken gidersin :D eve bakarsin bir arkadasda onune cikiyor :D opuyon sariliyon nerdesin ahmet nasilsin diyon :D ne zaman oldu gormuyon goturuyon bir lokantaya :D yer yokki yimeye :D o yuzden balik ismarliyon :D her sofraya uyar ister normal ister alkokollu sofra olsun yeyildikce yeyilir tadindan doyulmaz ) birde cok hafif yemek insani agirlasdirmaz o yuzden :D demek olarki BALIK cok yiyorum :D balik burcu olsamda

Geri