Kırmızı Don

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Cinsellikle özdeşleşen iç giyim.

Her yılbaşı öncesi iç çamaşırı satan dükkanların vitrinlerini süsler.Yılbaşı gecesi giyildiğinde şans getirdiğine inanılır.Amann bildiğin don işte =)

Simdi isin asli soyle arkadaslar, Amerikadaki ic camasiri saticisi Henry dayimiz gunun birinde iflasin esigine gelir. Bi strateji gelistirmek zorundadir fakat nasil yapicagini bilmez. Depoda kalan ic camasirlarindaki taleplere bakar oncelikle. Siyah ve beyaz kilotlar tekli halinde satilirken kirmizi kilotlari kadinlar takim halinde satin aliyor. Henry dayimizin aklina sinsice bir fikir gelir ve 3 yil boyunca satamadigi depodaki kirmizi kilotlar icin strateji gelistirir.Depoda kalan kilotlari yilbasina 2-3 hafta kala, cevresindeki butun kadinlara posta ile gonderir ve bir not ilistirir. Not'ta kirmizi kilodun yilbasinda sans getirecegini soyler. Bu bilgi kulaktan kulaga yayilir ve Henry dayinin satamadigi butun ic camasirlarini satar ve iflastan kurtulur. Buraya kadar olan kismi tamamen atmis olabilirim, saka saka atmadim tabiki buyuk kismi gercek.

Gigi harid gıyınce bır baska oluyor :D
ben bu kısmıyla ılgılenıyorum sadece

Külot denilse banlanırdı, ayrıca beyaz neden değil ?

Donlar ne fayda, hiçbir şey değişmedi. Yine boklu kalacak. Seneye pembe don giyeceğim.

Benim adım Erşan Kuneri.

Mavi donun var mı?
Yaz, donunu kendi getiriyor.

Geri