Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kırışıklara karşı bakım ürünleri kullanıyor musunuz?
araştırmalarımna göre güzellik kremlerinin içine karıştırılanları bilhare altta yazıyorum;
taşvan boku köpek balığı kemiği eti sütü şeysi salyongoz sümükü vb.
kullanmıyorum, kırışıklık olduğunda belki botokslanırım bilemiyorum korksam da öyle şeylerden...
yüz yogası yaptığım 2-3 hafta vardı çok iyi gelmişti, her şey gibi o da yarım kaldı... durun başlayalım yine.
Kullanmak istiyorum. Ama kullanmiyorum. Hem cok usengecim hem de bu kremlerin guzelleri cok pahali. Lanet olsun. Rahat rahat duzlesemiyoruz bile. Sinirden kirisikliklarim daha da artti su an.
Otuzlu yaşlardan itibaren eczane ürünleri kullanmanın faydası olacaktır çünkü kırışıklık oluşmadan önlemek önemlidir ve sonrasında yapılan botoks gibi yapay bir görünüme sebep olmaz.
Doğal yaşlanma süreci taraftarı olduğum biliniyor zaten ancak yine de iyi bir yaşlanma karşıtı nemlendirici krem kullanıyorum ve faydasını da gördüm çünkü en azından yaşıma rağmen yüzümde neredeyse hiç kırışma oluşmadı, birkaç mimik çizgisi haricinde.
Cilt yapınıza ve bütçenize uygun bir eczane ürünü kullanabilirsiniz.