Kırışıklara karşı bakım ürünleri kullanıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü

Kırışıklara karşı bakım ürünleri kullanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    13
Otuzlu yaşlardan itibaren eczane ürünleri kullanmanın faydası olacaktır çünkü kırışıklık oluşmadan önlemek önemlidir ve sonrasında yapılan botoks gibi yapay bir görünüme sebep olmaz. Doğal yaşlanma süreci taraftarı olduğum biliniyor zaten ancak yine de iyi bir yaşlanma karşıtı nemlendirici krem kullanıyorum ve faydasını da gördüm çünkü en azından yaşıma rağmen yüzümde neredeyse hiç kırışma oluşmadı, birkaç mimik çizgisi haricinde.

Cilt yapınıza ve bütçenize uygun bir eczane ürünü kullanabilirsiniz.
Kırışıklık önleyici kremlere erken yaşta ve dermokozmetik ürünler ile başlamak gerekiyor yoksa ileri yaşta sonuç alamazsınız.

Elbette mimik çizgileri oluşacak ancak en azından yaşınıza göre sarkma ve kırışma oranını belli bir ölçüde azaltabiliyorlar.

Dermatolog tavsiyesi olmadan kullanmamakta da fayda var.

güneş kremi gibi bir nimetin varlığını 1 sene önce farkına varan insanlar, ne bilsin kırışıklığa karşı bakım ürünlerini.hjdfg annemin yaşına göre cildi çok iyi mesela. bizde biraz genetik cilt, saç vs. durumları. ben de kaz ayağı bile yok, çok şükür, ama yaşa ve cilt tipime uygun ürünler kullanıyorum. sonuç olarak yerçekimi diye bir şey var; memenizde sarkacak, cildiniz de kırışacak.fghgh önleminizi alın aşkolar<34

Genc gosteriyorum zaten.
Hele sakalsız velet gibiyim

fena psikolojik bitiş ya hele saclarda beyazların görünmesi onları fark etmen :( :P

Geri