-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayşo karpatya mı papatya mı bi tatlı olacadı... karpatka da olabilir... ondan yapsana...Göze hitap etmiyor ama tadı güzel olabilir
Karpatka..Ayşo karpatya mı papatya mı bi tatlı olacadı... karpatka da olabilir... ondan yapsana...
Çünkü benim paşa gönlüm senin yapmanı istedi... bi itirazın mı var? Şşşööyyle hamur işi yapıyorum bööööyle kısır yapıyorum demeyi biliyon...Karpatka..
Ama ben niye yapıyorum bro :d
Yapıyorum ama yapıp taaa Ankaralara yollayamam paşa gönüllü jfkdıÇünkü benim paşa gönlüm senin yapmanı istedi... bi itirazın mı var? Şşşööyyle hamur işi yapıyorum bööööyle kısır yapıyorum demeyi biliyon...
Yollarsın gülüm yollarsınYapıyorum ama yapıp taaa Ankaralara yollayamam paşa gönüllü jfkdı
Yeminle aynısı aklımdan geçti ama ne zaman konularına olumsuz bişey yazsam Gül hanım size de bişey beğendiremiyoruz diye isyan ettiği için yazmadım hfkdjKayseri yağlaması gibi duruyor