Kırılmak

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Herhangi bir şeyden dolayı incinmek gücenmek.
Genelde kelimelere değil tavırlara yansır :o​

Soyuttur.
Bir o kadar kuvvetli hissiyattır.
Hadi inkar et bakalım kırılmadığını.

Son 2 gündür ziyadesiyle ile başıma gelen durum.

Edit: ruh ile ilgilidir fiziksel bi durum değildir.

Beklemediğin insanlardan beklemediğin söz, tavır görmek.

Kırıldığım zaman karşı tarafa eski sempatim ve güvenim kalmıyor ne yazık ki...
Doğrudan uzaklaşıp bir daha görüşmemeyi tercih ediyorum çünkü nasılsa hiçbir şey eskisi gibi olmuyor ve rol yapmaya da hiç gerek yok.

Telafisi olmayan,bedeli olan hede.
Kırılan kişi affetmez anlamında değil, affedebilir fakat kırılan yer eskisi gibi kalmaz.
Bir atın ayağının kırılmasına benzetiyorum bunu.
Kırık,atlarda iyileşmesi çok zor bi olgudur.Bazı kültürlerde at bu yuzden vurulur hatta.Pas de pied, pas de cheval der fransızlar. İyileşse dahi eskisi gibi koşamaz,yarış hayatı biter.
Yine koşar, binilir belki fakat hicbir zaman eskisi gibi değil. Karmik olarak da kozmik olarak da çok kötü bir şeydir kırmak.Sistemin en ağır bedeller ödettiği filmdir.İslam'da kabeyi yıkmaktan daha kötü bir davranış olarak kabul edilir.Klasik Astroloji'de de vedik kanunlarında da en ahlaksız eylemlerden biridir.

kırgınlık mı kızgınlık mı hayalkırıklığı mı hep karışır. kırılma duygusu, diğer iki duyguyu çağırır bende daima. birine gerçekten kırıldığımda, yani içeriden, derinden, bunun bende pek telafisi yok galiba.

candan erçetin'in de dediği gibi

Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun
Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun

"Ben iyi bir insanım."
"Sen de iyi bir insandın." Ta ki beni kırana dek.
Yaptığın şeyi asla onaylamıyorum ama seni affediyorum. Çünkü; bu patinaj bana mutlu olma anlarımı kaçırır. (Diyerek yola devam ediyorum.)
HARİKA değil mi??? Deneyin.

Kirilmak ne kadar pasifligi harekete geciren bir duygu degil mi?
Kirilirsin, oturup zirlarsin.
Kilitlenirsin bir sey yapamazsin.Bir ömür belki kambur gibi tasirsin sirtinda.
Sonra seni kalbimden kovdum naralari.Sanki umrundaydi kiranin.

Verimli mi?
Asla.

Öfkelenmek daha aktif.Seni kirmak mi istedi?
Sc agzina,gec kenara, ic bir keyif sigarasi.

benim gözümde çoğu insan her şeyi yapabilir artık, kırılacak kadar anlam yükleyeceğim kişi sayısı bir elin parmağı kadar değildir.
herkes kendi eylemleriyle değerini gösterir diyip yoluma devam ederim.
vazgeçerim. bu kadar basit.

Ben kimseyi kırmam. Ama yine de kırılanlar oluyor sanırım. Zor iş kırmamak. Kolay iş kırılmak. Japon yapıştırıcısı da işe yaramıyor. Kırılırsam af ediyorum ama acısı yine de geçmiyor. Biraz hafiflediğini söyleyebilirim sade.

Çoğu zaman sevdiğiniz ve değer verdiğiniz insanlar tarafından yaşıyoruz

Geri