Kirildiginiz zaman nasil tepki verirsiniz?

Konu sahibi son olarak 648 gün önce görüldü
Arkadas hic kiran yok mu karsiliginda?
Sanki herkes melek :D
Beni sinirlendirirlerse, en zayif noktasindan vururum beni kirani..
Kirmayin, kafamin tasini attirmayin .p

Öyle söylenen laflarla, eleştirilerle pek kırılmam. Yalan söylediğinde, sözünü tutmadığında karşımdaki kırılırım.

Her kırıldığım an asabi biri olurum ki, böyle bir şey olduğunda karşımdakinin kusurlarını herkesin içinde peş peşe yüzüne vururumki daha birilerini kırmayı bile düşünemesin.

Tabi ne zaman bunu yapsam ortamdaki diğer insanların da konuşurken bile cümlelerini özenle seçmesine sebep olurum. Nede olsa bu hayatta herkesin kuısuru var.

"aha kırdın kırdın"

kim olduğuna bağlı yakın arkadaşımsa söylerim bunu "ayıp ettin" haklıysa zaten bir şey diyemem
ama normal bir arkadaşsa kırılmam çokta umrumda olmaz

O olaydan ve kişiden uzak durur kendi halimde takilirim.

ağzına mıçarım anasından emdii sütü burnundan fitil fitil getiririm benim damarıma kimsecikler basamaz. Çok pis kırarım

Bir insan beni kırabilecek kadar yakınsa beni tanıyordur, pek denemez.

Genelde karsiliginda bende kalbini kirarim :)
Ustune kafasini da kirarim :p dermişim yok ama sevdigim bi insansa özür diletirim sonra bende ondan özür dilerim :p

o anki ruh halime bagli anlik tepki de verebilirim kisiden sogup uzaklasabilirim de

Kırılmam ki. Öfke duyarım hep istisnasız. Bu yüzden yakıp yıkıyorum sağlam kalan ne varsa. Zerre de umrumda olmuyor.

o an tepki göstermiyorum ama üzerinden biraz zaman geçince inceden hatırlatıp laf sokuyorum^^ çok eğlenceli oluyo, unutulmadığını fark edip sinirlerinin bozulması mithiş bi şey:D

Değişiyor. Kırdığı konuyla alakalı olarak ve ruh halimle alakalı.
Bazen ağır söz söyleyebiliyorum bazen surat asabiliyorum bazen susuyorum.

Kırılmak hadi neyse de kırınca gecem günüm zehir oluyor

Geri