Kırılan Kişi Olmak

Konu sahibi son olarak 3310 gün önce görüldü
İnsanlar tarafından hassas noktanızdan vurulmanız, en kötüsüde kırıldığınızı belli edememenizdir..

Karşınızdakini kırmadığınız vakit düşebileceğiniz durumdur.

Haklı bir mağduriyet doğuruyor.
Pek ehemmiyeti yok aslında; ikiden bir çıkarsa bir kalır: hangi birin çıktığı mühim değil.

Şu an kırgınım. Belli de ederim zaten. Eğer ki karşı taraf bir de kırmış olmasına rağmen, bunu ego meselesi haline getirip, gönül almazsa işte o zaman açarım ağzımı, yumarım gözümü. Laflarım can alıcı olabilir :/

Bizi de kırdılar ama sabah ķalkip yine elhamdurillah dedik;xs

Kıran kişi olmaktan yine de daha iyidir. En azından hislerinizin içerisinde vicdan azabı ya da suçluluk duygusu olmaz. Sadece üzülürsünüz ve belki kızgınsınızdır. Ve ikisi de, benim bakış açımdan, suçluluk hissinden ya da vicdan azabından daha iydir. En azından kurtulması daha kolaydır.

Hayret. D O Ğ R U ve bana uygun 1 post atmış. Böyle bir şey Nazi olabilir yh?
:alkis:

ponçik kalpli insanları kırmayın

Haklı olduğumu düşünüyorsam ne kadar ağır şeyler söylediğimin hiç bir önemi yoktur açıkçası ama kolay öfkelenen birisi olarak çok kırdım sevdiğim insanları, haliyle tanıdığımız insanın en çok neyden canının yanacağını bildiğimiz için bende hep öyle saldırırdım. Çoğu insandan gidip sonra özür diledim haliyle ama bazılarına yaptıklarımdan utandığım için özür dilemeye bile yüzüm olmadığı zamanlar oldu ki yıllar sonra bulup özür diledim.

Dilin kemiği yok derler, tam beni tarif ediyor.

Geri