Kırılan Duvar Tamiri Nasıl Olur?

• Kullanıcı nizar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3240 gün önce görüldü
Spatula ile biraz saten alçıyı suyla karıştırıp hamur gibi yapıp uygulayabilirsiniz.

Adam tuğla yazmış. Temelden inşaata giriyor. Yumrukla delik açabildiğine göre o duvar bile değil.

Nasıl yani? Şaka yapıyorsun:/

Önce kırın sonra acil yardım. Oldu pışık.
Yap bakalım eskisi gibi olacak mı. Olmaz tabi.
Ay triplere girdim yine.
By.

Şimdiki zamanda her şeyin tamiri zor iken var sizinki duvar olsun.

ulen herşeye internetten bakıp yapmaya çalışıonuz ustalar aç kaldı aç

kavanoz kapağı büyüklüğündeki yere kavanoz kapağı koy bu ney diye sorarlarsa süs dersin

mecbur usta çağıracağım.sağolun arkadaşlar yorumlarınız ve komiklikler şakalar için. :D

Daha cagirmadin mi :T:
Acil dedin diye tum forum seferber olduk, ne yapsak ki diye dusunmekten cocukla ilgilenmiyorum iki gundur :T:

daha önce bu işlerle hiç uğraşmadım.yapabilir miyim yoksa illa birini mi çağırmam gerekir?fazla büyük olmayan kavanoz kapağı büyüklüğünde bir kırık.sinirden duvara vurmamla duvarın bir kısmı içe doğru gömüldü.internetten bir yerden nasıl yapılacağını okuyup veya bu forumdan yardım alıp kendim yapabilir miyim?

Kavanoz kapağı boyutundaki kırık için ne ustaya ne de tuğlaya gerek duymamalıydınız. Nalburdan alacağınız bir miktar alçı ve bir mala işinizi görürdü. Ama aklınızda olsun bari. Yarın öbür gün yine böyle bir Derdim Var konusu ile karşı karşıya kalabiliriz.

Geri