Kırgın Çiçekler Dizisi Kader Kimdir - Naz Çağla Irmak Biyografisi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
Xo7z3k.jpg

Naz Çağla Irmak oyuncu Hülya Gülşen Irmak’ın kızıdır. Naz Çağla Irmak Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimini tamamlamıştır ve yine aynı okulda çeşitli tiyatro oyunlarında görev almıştır. Bu oyunlardan birisi de “Kanlı Düğün” oyunudur.

Aynı zamanda Naz Çağla Irmak annesi ile beraber Bizim Evin Halleri adlı dizide rol almış ve bu dizide Anatolia’yı canlandırmıştır.

pzgrOz.jpg

Ekranların en genç ve yetenekli isimlerinden birisi olan halen eğitim yaşantısını sürdürmesine karşın aynı zamanda oyunculuk kariyerine de devam eden Çağla Irmak, ATV ekranlarının yeni ve popüler dizilerinden birisi olan Kırgın Çiçekler dizisinde, Kader karakteri ile tanınmaya başlamış ve oyunculuğunu ön plana çıkarmıştır.
Kırgın Çiçekler dizisi de dahil olmak üzere pek çok yapımda olduğu gibi ağırlıklı olarak genç oyuncuların yer aldığı dizilerde, öne çıkan diğer isimler gibi gündemde olan Çağla Irmak, kariyerinin henüz başında olmasına karşın, izleyici tarafından büyük bir beğeni ile takip edilmektedir.

1997 tarihinde dünyaya gelen ve hakkında detaylı bir bilgi bulunmamasına karşın eğitim yaşantısını ve oyunculuk kariyeri hakkında bilgi edinebildiğimiz Çağla Irmak, ilk ve orta eğitimini tamamladıktan sonra Pera Güzel Sanatlar lisesinde eğitim almaya başlamıştır. Dizi kariyerinde ilk olarak annesiyle birlikte Bizim Evin Halleri isimli yapımda kamera karşısına geçen oyuncu bu dizide Anatolia isminde bir karaktere hayat vermiştir.
Eğitim yaşantısıyla birlikte dizi kariyerini de birlikte sürdüren Çağla Irmak, lise eğitiminin ardından Kadir Has Üniversitesinde Tiyatro üzerine eğitim almak istediğini her fırsatta vurgulamaktadır. Bizim Evin Halleri dizisi ile profesyonel kariyerine adım atmış olsa da asıl çıkışını ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kırgın Çiçekler dizisi ile sağlamış, bu dizide Kader karakteri ile izleyicinin dikkatini çekmiştir.

Geri