Kırgın Çiçekler Dizisi Burak Kimdir - Burak Aslan Biyografisi

Konu sahibi son olarak 931 gün önce görüldü
Kırgın Çiçekler Dizisi Burak Kimdir - Burak Aslan Biyografisi

kırgın çiçekler dizisi burak gerçek adı, kırgın çiçekler dizisi burak kimdir, burak aslan biyografi, burak aslan kimdir, burak aslan oynadığı diziler

m1rJq1.jpg

Kırgın Çiçekler dizisinin başarılı oyuncularından birisi olan Burak Aslan, kariyerine oyuncu olarak başlamış olmamasına karşın kısa sürede Türkiye’nin tanıdığı isimlerden birisi haline gelmiştir. Dizide kendi adı ile izleyici karşısına çıkan Burak Aslan, henüz aktif kariyerinde bir başka yapımda yer almamış olmasına karşın, dizide ön plana çıkan rollerden birini üstlenmektedir.

Hakkında edinilen bilgiler detaylı olmamakla birlikte daha çok kendi söylemleri üzerinden derlenirken oyuncunun Kırgın Çiçekler dizisine ilk olarak Mert karakteri üzerinden adım attığı ancak daha sonra bu karakterin hikayeden çıkarılması ile Burak karakterini üstlendiğini söylemektedir.

Kariyerine ilk olarak amatör bir futbolcu olarak adım atan Burak Aslan, bir dönem aktif olarak futbol oynamasına karşın oyunculuğun daha ağır basması nedeniyle bu alana yönelmiş ve eğitim almaya başlamıştır. Dizide canlandırmış olduğu kötü karakter ile izleyicinin de dikkatlerini üzerine çeken oyuncu çıkışını yükselen bir grafik ile sürdürmektedir. Kendisi adına en çok örnek aldığı oyuncu olarak Al Pacino’yu gösteren Burak Aslan, kariyerinde hızlı bir yükseliş kaydediyor.

Kırgın Çiçekler dizisiyle paralel olarak oyunculuk üzerine almış olduğu eğitimlerini de sürdüren Burak Aslan, Londra’da ilk oyunculuk eğitimini almıştır. Yine kendisi hakkında verdiği bilgilerde dizinin bitişiyle birlikte eğitimini sürdüreceğini belirten başarılı oyuncu hayalinin bir gün Hollywood yapımlarında yer aldığını söylemektedir.​

Geri