Kiraz Mevsimi Dizisi Şeyma kimdir ? Nilperi Şahinkaya hayatı

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
Kiraz Mevsimi Dizisi Şeyma kimdir ? Kiraz Mevsimi Dizisi Nilperi Şahinkaya hayatı - Kiraz Mevsimi Dizisi Nilperi Şahinkaya kimdir - Kiraz Mevsimi Dizisi Şeyma hakkında bilgi - Kiraz Mevsimi Dizisi Nilperi Şahinkaya - Kiraz Mevsimi Dizisi Şeyma hakkında - Kiraz Mevsimi Dizisi Nilperi Şahinkaya biyografisi - Nilperi Şahinkaya hayatı - Nilperi Şahinkaya biyografisi

1988 Doğumlu Senegal doğumlu Nilperi Şahinkaya 1997 yılında Charles De Gaulle Fransız okulunda ilkokulu bitirmiştir.

Üniversiteyi Bilkent üniversitesinde okuyan genç oyuncu Müzik ve Sahne Sanatları ile ilgili eğitim almıştır. Son olarak oynadığı iki dizi Deniz Yıldızı ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi olmuştur. Nilperi Şahinkaya Kiraz Mevsimi dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.​

1988 Senegal doğumlu. 1993 yılında Ecole Vigée Lebrun (Paris)’de başlamıştır. 1997 yılında Charles De Gaulle Fransız İlkokulunda okumuştur. Daha sonra 1999 yılında Ecole Cantonale De Langue Française’de öğrenimine devam etmiştir. Liseyi ise 2006 yılında Charles De Gaulle Fransız Lisesinde bitirmiştir. Son olarak Bilkent Üniversitesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinden mezun olmuştur. Öğrenimimin yarısını Paris, yarısını ise Ankara’da tamamlamıştır. Bilkent Üniversitesi okul tiyatrolarında toplam yedi oyunda rol almıştır. “Deniz Yıldızı” adlı dizide Hande rolünde, “Öyle Bir Geçer Zamanki” dizide Mesude rolünde. Nilperi Şahinkaya'yı Kiraz Mevsimi dizisindeki Şeyma rolüyle Oyunculuk kariyerine devam etmektedir​

DX09n1.jpg

pietà harbiden sana benziyor. :D Tek eksiğin çekici bakışlar. jdbdhshs Hem bi bana öyle bak vururum seni .s.s ndjbsgs :d

Pm'de öyle demiyosuuun ama. .s.s Sensiz nefes alamam falan. .s.s Yalan mıydı? Al pmlerini ver pmlerimi :hih: xdxd

gizimm baskasina bakmakla senin olmanin ne alakasi var.
ben capkinim ama yine de seninim xdxd
goyuyim mi seksi bakisli fotolarimi buraya addhg

gizimm baskasina bakmakla senin olmanin ne alakasi var.
ben capkinim ama yine de seninim xdxd
goyuyim mi seksi bakisli fotolarimi buraya addhg

Buraya koyma, bana koy sen. .d Kızıl sana çok yakışıyor kızıl olllll!!!1!!!
sen en güzel bana bak.
Bana en güzel sen bak. .d.d

Kötü karakter yakışıyor ona.

Nilperi Şahinkaya Kimdir, Deniz Yıldızı Dizisinde Hande Kimdir

Nilperi Şahika Kimdir, Nilperi Şahika, Nilperi Şahika Hakkında, Nilperi Şahika Boyu Kaç, Nilperi Şahika Oynadığı Diziler, Deniz Yıldızı Hande, Deniz Yıldızı Dizisi Hande Kimdir, Nilperi Şahika Kaç Yaşında, Kiraz Mevsimi Şeyma Kimdir, Kiraz Mevsimi Dizisi Şeyma Karakteri, Kiraz Mevsimi Şeyma Hakkında

Henüz oyunculuk hayatında yeni olmasına rağmen Deniz Yıldızı adlı dizide Hande karakteri ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Mesude karakteri ile geniş bit kitleye ulaştı. Takipçileri tarafından beğeni ile takip edilen Nilperi Şahinkaya, 23 Şubat 1988 yılında Senegal’de dünyaya geldi. 2006 yılında Charles De Gaulle Fransız Lisesinden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinden mezun olmuştur.

Deniz Yıldızı ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizilerinde rol aldı. Oyunculuk yönünden önü parlak olarak gördüğümüz Nilperi Şahinkaya‘ya başarılarının devamını diliyoruz.

Resimde koysaydın ya :D
Çoktandı o dizide rol aldığı bölüm :T:

Bu Şehir Arkandan Gelecek Aslı Kimdir - Nilperi Şahinkaya Biyografisi

nilperi sahinkaya boy kilo, nilperi sahinkaya boyu, nilperi sahinkaya dogum tarihi, nilperi sahinkaya kac kilo, nilperi sahinkaya kac yasinda, nilperi sahinkaya kimdir, nilperi sahinkaya oynadigi diziler, bu sehir arkandan gelecek asli

DBOdmZ.jpg

Adı Soyadı: Nilperi Şahinkaya
Yaşı: 29 (23.02.1988)
Boyu: 1.67 m
Kilosu: 56 kg
Burcu: Balık
Göz Reng: iEla
Eğitim: Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi
Sevgilisi: Yok
Doğum Yeri:Senegal

Nilperi Şahinkaya, 1988 yılında Senegal’de doğmuştur.
Eğitimini Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde tamamlamıştır.
2009 yılında Deniz Yıldızı dizisinde rol alarak kariyerine adım atmış; Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kayıp, Kiraz Mevsimi ve N’olur Ayrılalım dizilerinde rol almıştır.
Atv’de yayınlanan; başrolü Gürkan Uygun, Kerem Bursin ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin kadrosunda yer almakta ve Aslı karakterini canlandırmaktadır.

Geri