Kiralık Aşk

Konu sahibi son olarak 2757 gün önce görüldü
şu barış artuç mudur nedir
o konuşunca sanki benim yüzüme tükürüyormuş gibi hissediyorum

Ömer'in gülüşü kalp.
Çok yakışıklı Barış Arduç ya. Bi gülmesi yetiyor. Çok takip etmiyorum ama ara ara Ömer'den dolayı dikkatimi çekiyor.
En iyi karakter orda Koriş bence. :p

Adam iyi hoşta böyle dizileri kim izliyor diyordum buradan anladığım kadarıyla bütün yorumları okuyarak diyorum ki ya ben zevksizim ya izleyenler ergen.

bi keresinde kızın biri aaaa kiralık aşktaki defnenin abisine benziyoooo diye bakakalmıştı bana. herifi araştırdım. bıyıklı halim biraz benzemekle beraber bir de adaşım çıktı :liv:

Gerçekten başrol oyuncuları hoşuma gidiyor izliyorum ama 2 saat resmen zaman kaybı bildiğimiz klasik aşk dizisi :/
Ayrıca gerçekten Defne'nin kıyafetlerinden ziyade ayakkabılarına bitiyorum. :T:

ben buna zaman kaybı demişim geçtiğimiz sezonun ortalarından sonuna doğru her cuma kaçırmazdım sonlarına doğru diğer günler denk gelirse özetini izlerdim şimdi yeni sezon başladı gümbür gümbür. Ömer'in artık Defne'nin peşinden koşacağı günleri de göreceğimizi hissediyorum. Bugün mesela mikemmel bir fragmandı pamirden kıskanması falan...
Zaten Pamir'in gelmesi çok iyi oldu.s eski bir dizisi vardı foxta ismini hatırlamıyorum oradan beri beğeniyorum çocuğu buda söylediği bir şarkı :liv:

[YOUTUBE]qUG47YgkYeY[/YOUTUBE]​

Elçin sangu çok tatlı biri ya hal ve hareketleri,
yeni dizisi cikiomus zaten izlerük

Geri