Kiralık Aşk Dizisinde Çalan Sensin Benim İlacım Şarkı Sözleri

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Müzikleri
Kiralık aşk 16.bölümde çalan şarkıyı söylüyor,kiralık aşk son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,kiralık aşk acıyor acıyor acıyor şarkısını kim söylüyor,kiralık aşk 16.bölümde çalan acıyor acıyor acıyor şarkısını kim söylüyor

Kiralık Aşk 16.Bölümde Çalan Şarkıyı Göksel Söylüyor.​

Kiralık Aşk 16.Bölümünde Çalan Acıyor Acıyor Acıyor Dinle,kiralık aşk son bölümde çalan müziği dinle,kiralık aşk 16.bölümde çalan müziği dinle,göksel acıyor acıyor acıyor dinle,kiralık aşk acıyor acıyor acıyor müziğini dinle

[YOUTUBE]meoqdn21Gwo[/YOUTUBE]​

Kiralık Aşk 18.Bölümde Çalan Senin Defterini Başkası Yazsın Şarkısını Kim Söylüyor,kiralık aşk son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,kiralık aşk senin defterini başkası yazsın şarkısını kim söylüyor,kiralık aşk 18.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor

Kiralık Aşk 18.Bölümde Çalan Şarkıyı Cem Karaca Söylüyor.​

Kiralık Aşk 20.Bölümde Çalan Aşk Öyle Bir Büyüki Şarkısını Kim Söylüyor,kiralık aşk son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,kiralık aşk aşk öyle bir büyüki şarkısını kim söylüyor,kiralık aşk 6 kasım 2015 cuma çalan şarkıyı kim söylüyor,kiralık aşk 20.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor

Kiralık Aşk Son Bölümde Çalan Şarkıyı Deniz Seki Söylüyor.​

Kiralık Aşk Aşk Öyle Bir Büyüki Dinle,Kiralık Aşk 20.bölümde çalan Aşk Öyle Bir Büyüki Dinle,kiralık aşk son bölümde çalan müziği dinle,kiralık aşk 20.bölümde çalan müziği dinle,deniz seki aşk öyle bir büyüki dinle

[YOUTUBE]h_TCqKqlgqM[/YOUTUBE]​

Kiralık Aşk 21.Bölümde Çalan Özledim Seni Düştüm Yollara Şarkısını Kim Söylüyor,kiralık aşkson bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,kiralık aşk 21.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,kiralık aşk 13 kasım 21.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyorc

21. Bölümde Çalan Şarkıyı mazhar alanson Söylüyor.​

Kiralık Aşk 21.Bölümde Çalan Şarkının Sözleri,kiralık aşk son bölümde çalan şarkının sözleri,mazhar alason özledim seni düştüm yollara şarkı sözleri,kiralık aşk 13 kasım 21.bölümde çalan şarkının sözleri

Özledim seni, düştüm yollara
Açtım gönlümü rüzgarına
Bir hayaldi sanki, bir macera
Yıkıldım. Kelimeler paramparça
Yandım…Yandım…
Yandım yandım ahhhh ki ne yandım!
Bana yeniden şarkılar söyleten kadın
Baka baka doyamadım, hem kokladım da
Sarhoşluğu geçmedi hala
İçimde sevdan…
Hala hoş bir havan var
Ne güzel adın
Bir çizik attın gönlüme, kanattın.
Yandım…Yandım…
Yandım yandım ahhhh ki ne yandım!
Bana yeniden şarkılar söyleten kadın
Baka baka doyamadım, hem kokladım da
Sarhoşluğu geçmedi hala
İçimde sevdan…
Seni görebildiğim yer rüyalar artık.
Deli diyorlar bana
Ah bu ayrılık…​

Kiralık Aşk 21.Bölümde Çalan Özledim Seni Düştüm Yollara Dinle,kiralık aşk son bölümde çalan şarkıyı dinle,kiralık aşk 21.bölümde çalan müziği dinle,mazhar alason özledim seni düştüm yollara dinle,kiralık aşk 21.bölüm 13 kasım çalan müziği dinle

[YOUTUBE]o9c2ZTjasbs[/YOUTUBE]​

Kiralık Aşk 23.Bölümde Çalan Anladım Sonu Yok Yalnızlığın Şarkısını Kim Söylüyor,kiralık aşk soın bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,kiralık aşk 23.bölüm 27 kasım çalan anladım sonu yok yanlızlığın şarkısını kim söylüyor,kiralık aşk anladım sonu yok yanlızlığın şarkısını kim söylüyor,kiralık aşk 27 kasım son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor

Kiralık Aşk Son Bölümde Çalan Şarkıyı Model Söylüyor.​

Kiralık Aşk 23.Bölümde Çalan Anladım Sonu Yok Yalnızlığın Şarkı Sözleri,Kiralık Aşk Anladım Sonu Yok Yalnızlığın Şarkı Sözleri,Kiralık aşk son bölümde çalan anladım sonu yok yanlızlığın şarkı sözleri,kiralık aşk sözleri 27 kasımda çalan şarkı sözleri

Anladım, sonu yok yalnızlığın.
Her gün çoğalacak.
Her zaman böyle miydi? Bilmiyorum…
Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak.
Alışır her insan alışır zamanla,
Kırılıp incinmeye.
Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp,
Yeniden ayağa kalkmak.
Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte.
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette.
Bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum…
Hadi gelin üstüme korkmuyorum!
Bulutlar yüklü.
Ha yağdı ha yağacak üstümüze.
Hasret…
Yokluğunla ben baş başayız.
Nihayet…

Kiralık Aşk 23.Bölümde Çalan Anladım Sonu Yok Yalnızlığın Dinle ,Kiralık Aşk Anladım Sonu Yok Dinle,Kiralık aşk 23.bölüm 27 kasım çalan müziği dinle

[YOUTUBE]J2NOFd14-UY[/YOUTUBE]​

Kiralık Aşk 36.Bölümde Çalan Aşk Beni Öldürdün Sen Aşk Şarkısını Kim Söylüyor,kiralık aşk son bölümde çala nşarkıyı kim söylüyor,kiralık aşk 36.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,kiralık aşk aşk beni öldürdün sen aşk şarkısını kim söylüyor

Kiralık Aşk 36.Bölümde Çalan Aşk Beni Öldürdün Sen Aşk Şarkısını Candan Erçetin Söylüyor.​

Kiralık Aşk 36.Bölümde Çalan Aşk Beni Öldürdün Sen Aşk Şarkısının Sözleri,Kiralık Aşk Aşk Beni Öldürdün Sen Aşk Şarkısının Sözleri,kiralık aşk son bölümde çalan şarkının sözleri,kiralık aşk 36.bölümde çalan şarkının sözleir

Bu dünya aşksız dönmez
Yanmış ateşler sönmez
Hiçbir ilaç şifa vermez
Gönlüm aşk yolundan dönmez
Kâh güler kâh gülemez
Aşk dikeni az incitmez
Ben yürürüm bu yolda
Açarım güllerimi
Bir kale bulurum sonunda
(Bir ışık bulurum sonunda)
Yumarım gözlerimi
Aşk
Beni öldürdün sen aşk
Bazen güldürdün sen aşk
Beni büyüttün sen aşk
Beni var ettin sen aşk
Seninle varoldum ben aşk​

Kiralık Aşk 40.Bölümde Çalan Ah Öyle Sevki Beni Şarkısını Kim Söylüyor,Kiralık Aşk Ah Öyle Sevki Beni Dinle şarkısını kim söylüyor,kiralık aşk son bölümde çalan ah öyle sevki beni şarksıını kim söylüyor

Kiralık Aşk 40.Bölümde Çalan Ah Öyle Sevki Beni Şarkısını Model Söylüyor.​

Kiralık Aşk40.Bölümde Çalan Ah Öyle Sevki Beni Şarkısının Sözleri,Kiralık Aşk Ah Öyle Sevki Beni şarkısının sözleri,kiralık aşk son bölümde çalan şarkının sözleri

Bakması ne zormuş ah o güzel yüzüne
Toplamış yine bütün güneşi üstüne
Kamaşıyor gözlerim bebeğim
Öyle gülmek olur mu gözünü seveyim
Cennet dudaklarınmış
Öp de öleyim
Aşkmış adı nerden bileyim
Böyle zulüm olur mu gözünü seveyim
Adımı sorsan söyleyemem yemin ederim
Ah ellerim titriyor
Of bir ateş basıyor
Özlemek bu
Dokunmakla geçmiyor
Ah (Ne olur sevgilim)
Öyle sev ki beni
(Kanat kalbini)
Mey diye içeyim
(Doldur sevgilim)
Kalbim tekliyor ay gel hasta gibiyim
Bakması ne zormuş ah o güzel yüzüne
Toplamış yine bütün güneşi üstüne
Kamaşıyor gözlerim bebeğim
Öyle gülmek olur mu gözünü seveyim
Cennet dudaklarınmış
Öp de öleyim
Aşkmış adı nerden bileyim
Böyle zulüm olur mu gözünü seveyim
Adımı sorsan söyleyemem yemin ederim
Ah ellerim titriyor
Of bir ateş basıyor
Özlemek bu
Dokunmakla geçmiyor
Ah (Ne olur sevgilim)
Öyle sev ki beni
(Kanat kalbini)
Mey diye içeyim
(Doldur sevgilim)
Ah ellerim titriyor
Of bir ateş basıyor
Özlemek bu
Dokunmakla geçmiyor
Ah
Öyle sev ki beni
Mey diye içeyim
Ah (Ne olur sevgilim)
Öyle sev ki beni
(Kanat kalbini)
Mey diye içeyim
(Doldur sevgilim)

Kiralık Aşk 64. Bölümde Çalan Farketmeden Senin Olmuşum Şarkı Sözleri

kiralik ask 64. bolumde calan farketmeden senin olmusum sarki sozleri, farketmeden senin olmusum sarkisini kim soyluyor, farketmeden senin olmusum sozleri, fikret kizilok farketmeden senin olmusum sozleri

Susamış suların akışı gibi
Çaresiz gözlerin bakışı gibi
Kapının ansızın çalışı gibi
Akrebin ateşte yanışı gibi

Vazgeçip uzaktan senin yanında
Kendime cevapsız soru sormuşum
Kaybolup giderken fırtınalarda
Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum

Güneşin gölgede kalışı gibi
Uykunu düşlere dalışı gibi
Kalbimin nabzımda atışı gibi
Bir yolun bir yere varışı gibi

Şarkıyı söyleyen Fikret Kızılok'tur​

Kiralık Aşk 64. Bölümde Çalan Farketmeden Senin Olmuşum Şarkısını Dinle

kiralık aşk dizisi 64. bölüm çalan şarkı, kiralık aşk dizisi 64. bölümde çalan farketmeden senin olmuşum şarkısını dinle, kiralık aşk dizisi 64. bölümde çalan farketmeden senin olmuşum şarkısını dinle sözleri, kiralık aşk dizisi 64. bölümde çalan farketmeden senin olmuşum şarkısını dinle tek link, kiralık aşk dizisi 64. bölümde çalan farketmeden senin olmuşum şarkısını dinle ücretsiz

[YOUTUBE]hSAcXmkHxDM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]zR0zplWW5V0[/YOUTUBE]​

Geri