Kuzey
Platin Üye
-
-
-
-
-
-
Kiralık Aşk Dizisi Serdar Kimdir - Osman Akça Biyografisi
osman akca biyografi, osman akca filmleri, osman akca kimdir, osman akca oynadığı diziler
Ekranların yetenekli isimlerinden birisi olan kariyerine Firar ve Gece Gündüz isimli yapımlar ile adım atan Osman Akça, son dönemde ise yeni yayın döneminde ekranlara gelmeye başlayan Kiralık Aşk dizisinde karşımıza çıkmaktadır. Bu dizide Serdar karakteri ile izleyici karşısına çıkan oyuncu hakkında detaylı bir bilgi edinememiş olsak da genellikle dahil olduğu projeler üzerinden bilgi ediniliyor.
Kariyerinde ilk dönemde sahne sanatları üzerine eğitim alıp çalışmalar yapmaya başlayan Osman Akça dizi dünyasına ilk yıllarında konuk oyuncu olarak yer aldığı yapımlar ile adım atmıştır. Ekranlarda pek çok kez farklı yapımlarda karşımıza çıkan oyuncunun asıl çıkışını Kiralık Aşk dizisi ile yaşadığı düşünülmektedir.
1 Ocak 1977 tarihinde Ordu’da dünyaya gelen Osman Akça, lise eğitimini tamamladıktan sonra İzmir’e gelmiş ve burada Ege Üniversitesi sahne sanatları bölümünde oyunculuk ana sanat dalında eğitim almıştır. Üniversite döneminde eğitim aldığı süreç içerisinde de çalışmalar yapan Akça, Ahmet Koraltürk’e ait ajans bünyesinde oyunculuk faaliyetlerini sürdürmektedir.
Firar isimli yapım ile kariyerine adım atan oyuncu Gece Gündüz ve Dilber’in Sekiz Günü gibi projelerde kamera karşısına geçmiştir. Bu yapımlarda sergilediği oyunculuk ile dikkat çeken Akça, bir dönemin popüler dizilerinden olan Hatırla Sevgili dizisinde de ekranlarda yer almıştır. Oyuncunun son olarak dahil olduğu projeye baktığımızda Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Serdar karakteri ile öne çıkmaktadır.