kirada durulan evin yangında yanması. .

Konu sahibi son olarak 2306 gün önce görüldü
sebebi ütü yaparken prizin alev alması....
masrafları kim ödüyor. .belediye yardım ediyor mu

dönerci kedi

benzer bir şeyi tecrübe edindik zamanında ve o mevzuya dayanarak sanıyorum ki belediyenin böyle bir mecburiyeti yok, bazı istisnalar haricinde. bi belediyeye sorsak bunu daha mantıklı olmaz mı canım?

Sanmıyorum belediyenin yardım edeceğini. Evin sigortası falan varsa ancak öyle. Çok geçmiş olsun. :o

Çok geçmiş olsun.
Bu olayı sanırım biraz bilgisayar yazılım ve donanımına benzetmek lazım.

Tüketici ve Kiracılar Derneği genel başkanının bu konuda söylediği bir söz var: "Lamba patlarca kiracı, tesisat bozulursa ev sahibi sorumludur." diye. Yani bu durumda evin yazılımından ev sahibi sorumlu, donanımından da kiracı.

Priz'in durduk yerde alev alması, elektrik tesisatıyla alakalı olduğundan, "Ev sahibi sorumluluğundandır." gibi duruyor.

Belediye yardımına gelirsek; her belediyenin sağladığı avantajlar farklıdır. Bazı belediyelerin yangın sonrası maddi yardımda bulunduğunu biliyorum.

Tekrar geçmiş olsun.

Sigorta ile ilgili bir durum.
Sigorta var ise ki o da sigorta kapsamına giren maddeler içerisinde yer almıyorsa sigortanın da karşılayacağı bir durum söz konusu olmaz.

Su baskınlarında falan belediye yardım ediyor, herhalde bundada belediye yardım eder .

Trafik kazası gibi hiçbir şeye dokunulmuyor bilirkişi incelemesinde yangının neden çıktığı araştırılıor jose nin dediği gibi eğer yazılımsal bi sorunsa ev sahibinin vay haline...belediye yanan eşyaları yeniliormuş..

dönerci kedi

Geri