Onun bu nickinin sahibi benim hemen bencilce konuşmaya başladım.
Gönlü hassastır onun,sohbet ederken her ne kadar kısaltmalar yapsa da onunla konuşmayı seviyorum.Birbirimizi sinir etsekte yine de kopamıyoruz.
Bana inatçı,huysuz der fakat bilmiyor ki aynadaki yüzünün karşılığı benim(al ne kadar romantik konuştum)
Temiz kalplidir,Allah korkusu vardır.Vefasızlığı da oluyor bak inkar edemem şimdi :p
Birgün buraya yolun düşerse seninle kahve içmek istiyorum,kahve içmeyi sevmem
ama senin için içerim filan diyormuşum.
Düzgün bir arkadaş,saygılı ve sevgi dolu bir yürek..
İyi ki var. .
Değerlisin.
Bu yazdıklarımın kat be kat fazlasını yazabilirdim,yazmıyorum.
Kısmetlerine engel olmaktan korkuyorum :hih:
10.10.2014
Bir tanışan pişman bir de tanışmayan pişman.
Hiç anlaşamayız,benim ak dediğime kara,kara dediğime ak der.Sonra bana geçimsiz soğuk nevale der.
Tuhaf biri :T: dediğim dedik biridir.Bildiğin inatçı keçinin dik alasıdır.
Bütün bu olumsuzluklara rağmen neden her yerde adını yazıyorum :dusun: şeytan tüyü var onda.
Sevimsiz şey.
Bu arada bileklik ne oldu?Bir daha sormayacağım bunu :T:
Sen en çok sen olduğun zaman değerlisin..
01.12.2014
Son günlerde daha aklı başında davranıyoruz.Yaşımızın olgunluğuna yaraşır konuşuyoruz.
Kem gözlere gelmemeye özen gösteriyoruz.Saygımızı yitirmedik,sevgimizi de yitirmedik.
Çok kavga ettik çok gerildik.Hepsi geri de kaldı.
Fazla hassas ve alıngan olmamalıyız.Unutmayalım ki ; bizi yıkmak isteyecek dahili ve harici düşmanlarımız olacaktır :p
Hep mutlu ol.Miniminnacıkta olsa seviliyorsun.
Gönlü hassastır onun,sohbet ederken her ne kadar kısaltmalar yapsa da onunla konuşmayı seviyorum.Birbirimizi sinir etsekte yine de kopamıyoruz.
Bana inatçı,huysuz der fakat bilmiyor ki aynadaki yüzünün karşılığı benim(al ne kadar romantik konuştum)
Temiz kalplidir,Allah korkusu vardır.Vefasızlığı da oluyor bak inkar edemem şimdi :p
Birgün buraya yolun düşerse seninle kahve içmek istiyorum,kahve içmeyi sevmem
ama senin için içerim filan diyormuşum.
Düzgün bir arkadaş,saygılı ve sevgi dolu bir yürek..
İyi ki var. .
Değerlisin.
Bu yazdıklarımın kat be kat fazlasını yazabilirdim,yazmıyorum.
Kısmetlerine engel olmaktan korkuyorum :hih:
10.10.2014
Bir tanışan pişman bir de tanışmayan pişman.
Hiç anlaşamayız,benim ak dediğime kara,kara dediğime ak der.Sonra bana geçimsiz soğuk nevale der.
Tuhaf biri :T: dediğim dedik biridir.Bildiğin inatçı keçinin dik alasıdır.
Bütün bu olumsuzluklara rağmen neden her yerde adını yazıyorum :dusun: şeytan tüyü var onda.
Sevimsiz şey.
Bu arada bileklik ne oldu?Bir daha sormayacağım bunu :T:
Sen en çok sen olduğun zaman değerlisin..
01.12.2014
Son günlerde daha aklı başında davranıyoruz.Yaşımızın olgunluğuna yaraşır konuşuyoruz.
Kem gözlere gelmemeye özen gösteriyoruz.Saygımızı yitirmedik,sevgimizi de yitirmedik.
Çok kavga ettik çok gerildik.Hepsi geri de kaldı.
Fazla hassas ve alıngan olmamalıyız.Unutmayalım ki ; bizi yıkmak isteyecek dahili ve harici düşmanlarımız olacaktır :p
Hep mutlu ol.Miniminnacıkta olsa seviliyorsun.