Kinyas

Konu sahibi son olarak 3174 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaba saba bi adam :p

Gordugum kadariyla Kinyas olgun, sempatik, esprili, agir basli birisi :dusun:

herhalde en iyi ben taniyorumdur
ama ben bile tam olarak cozemedim
allah yardimcimiz olsun :D

Kinyas;
Uyuz, huysuz, gıcık, soğuk, agresif, alıngan bir adam.
Bir şey demeye gelmiyor; hemen kendine yoruyor onu atarlanıyor sonra. :D
Yaşlı bu yaşlı :D
Şaka şaka :p
Kötü bi tarafını görmedim. Pek de popüler. Her tarafta bi Kinyas Kinyas görüp duruyorum. :p
Şaka bir yana bi sevimsizliğini, zararını görmedim. Sevilen biri.
Her şey gönlünce olsun huysuz, agresif, suratsız. :p

Öncesinde tartışmayla tanıdığım birisiydi sevimsiz bulmuştum.
Sonrasında tanıdıkça işler değişti saygı duymaya başladım ailesine bağlılığına, ve ayakta durmaya çalışmasına..
Bazende kızdım insanları kırmamak adına kırıldıgına, birgün nasılsa giderler diyerek insanlara karşı mesafeli olduğuna, büyük bir adam gibi güçlü durup ama aslında küçük bir çocuk gibi sevgiden korktuguna şahit oldum..
Ama özünde kötü birisi değil ersin erken yaşta olgunlaşmak zorunda kalan büyük sorumluluklar taşıyan bana söylesede aslında kendisinde bunu daha çok barındıran bir çok duvara sahip birisi..
Umarım çok mutlu olursun hayatın boyunca.

kendisiyle tanışmamız enteresan oldu :D benim hoşgeldin mesajımı uygunsuz bulmuştu ve tartışmıştık :D

daha sonra sakinleşip ortada sorun oluşturacak birşeyin olmadığını anlayınca biraz muhabbet ettik kendisiyle. olgun ve aklı başında bir adamdır kendisi.

ayrıca bir adet münazara zaferimiz bulunur kendisiyle :p

dobra efendi sözünü esirgemeyen ve kimin ne olduğunu iyi bilen birisi o
geç tanıdım ama iyiki tanımışım bu adamı her daim görmek istediklerimden.

Gülmek bir insana ancak bu kadar yakışabilir :cici: Allah gülen yüzünü hiç bir daim soldurmasın İnşaALLAH.

Tanrılar yine boş durmamış anlaşılan.

Çok sevdiğim, pek sevdiğim, şikayetlere kulak asmadığım, kimi zaman da yargıda yanıldığımı fark ettiğim. Ulusun.

Seveni çok. Cenazesi kalabalık olur. İyi bir şey bu. Toplum linç konusunda acımasız olabilir. Topluluğu arkamıza almamız gerekir. Çokluk bereketin simgesidir.

Pardon. Bereket o değildi.

Bilmeden aylarca instegram fenomeni abiye gülüşü güzel diye iltifat etmişim. Keşke göreymiş. :asd:

hortlatmayın yahu.
fakelerin kızları nasıl tuzağa düşürdüğü aklıma geliyor qweqwe:::

Ay aklıma emire çok yakışıklı diyip peşinde ki forum kızları geliyor ya kgkvk:D

o an ki dumurluk halleri ibret alınası.
daha çav çav :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri