Oyun Kınama Alanı

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 269 gün önce görüldü
Çocukken geline kına yakan teyzeleri, kınamacı zannettiğim için kendimi kınıyorum.

Bana haber vermeden gittiğin için kınıyorum seni.
Kendini bilir o üçkağıtçı.

Lena haric bana revani diyenleri kiniyorum
Egitimde esit sartlar yaratacagiz deyip sistemin e. belleyenleri kiniyorum
Turkce karakterlerle yazmadigim icin de kendimi kiniyorum.
Yeter da.

1takım azalara küsmüşümsellik, kırılmışsalcılık ve de ötekileştirilmişcilik enjekte edip, onların bu güzide foruma bi' daha ayak basmayacakcasına , ayak basmamarcasına, ayak basmayacakmışcasına :agla: çok zor kelimeler seçiyorum ya nasıl yazılıyor acaba...

İşte öyle şeyler, kınıyorum bu insanları, hep küstürdüler milleti, pü inşallah üzülürsünüz yılbaşısı günü hasta olursunuz saat 20:54'te uyursunuz da badem fındık fıstık hiçbir şey yiyemezsiniz dansözü de seyredemezsiniz amin.​

Ben bu yönetimi kınamaktan bıktım...

Size derdimi Fatih Terim siniriyle anlatmak isterim:

giphy.gif

"Pıt pıt sevgiselleşim" yapmayan flörtözleri kınıyorum, illa Metin Oralet'in Dert Değil klibindeki gibi kaşıkla size yoğurt mu yedirelim oranıza buranıza mı damlasın yoğurt? Hee, sonra ben onlar kaşıkla alırım değil mi? He he kaşıkla alırım, terbiyesiz... Ay H I N Z I R düşündüm de... Metin de o kızı götürmüştür ha, ay tipik erkek mantığı ilk başta kendimi kınıyorum...

Ben ne diyecektim .k

He, pıt pıt, bakın bu çok sevdiğim 1 sevme şeklidir, sevdiğim kişi erkek ahbabım bile olsa, kafasına 2-3 defa pıt pıt diye acıtmadan vururum, böyle tam yukardan, aferim aferim der gibi düşünün, bunu yapınca sşım bzlyo yh:s diyen flörtözlere denk geldim de...

B I K T I M

Mastor gibi kimseyi kırmadan dökmeden MİZAHIYLA FARKINI ORTAYA koyan birinin forumdaki durum itibariyle keyif almayıp girmemesini kınıyorum..

Kınım kınım kınıyorum
Biri üstüne alınır zaten(durum da olur)

Burayı yerleşim yeri olarak seçenleri kınıyorum.

Bana, paran var mı? diye soranları kınıyorum. Ya parayla olan münasebetim şu görselle aynıdır:

izzet-yildizhan-siragecesi2.jpg

Kendimi kınıyorum W aslında afgan müziklerinden nefret edermiş D de ona takılmış o iddia etmemiş o da onu düzeltmemiş dışardan öyle görünmüştü ama diğer düşüncelerimin arkasındayım. Tşkler W..

Geri