Oyun Kınama Alanı

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 268 gün önce görüldü
Alinti bildirimi gelmedi tesadufen gordum. Evet sanirim birlesimden dolayi. Yoksa forumsala uye miydin itiraf et : p

Ortamları iyi gibime geldi. Herkes makarasında. Ben biraz düz adamım irc dışında forum bir iki tanedir uyeligimin olduğu. Bilsem girerdim sanırım:)

Dün akşam yaşadıgım bir hadiseyi anlatayım.
İşten geç çıktım ve 7.30 sularında taksi bulmak biraz zor İstanbulda.
yarım saat kadar bekledim zar zor bir tane geldi önümde durdu ve bir tane kadın pat diye ön koltuğa oturdu ben ne olduğunu anlamadım bile. "hanımefendi taksiyi ben cagırdım neden biniyorsunuz" demmei dinlemedi bile güzelce kuruldu koltuga taksi şöförüne de gidecegi yeri söyledi. Aşırı sinirlendim "rahatsız mısınız siz " dedim bana döndü "üff senle uğraşamam ben kaptım işte git basımdan " dedi. Yaşadığım sinir harbini anlatamıyorum şu an o kadını da burdan kınım kınım kınıyorum!
Bak aklıma geldi yine sinirlendim.

Dün akşam yaşadıgım bir hadiseyi anlatayım.
İşten geç çıktım ve 7.30 sularında taksi bulmak biraz zor İstanbulda.
yarım saat kadar bekledim zar zor bir tane geldi önümde durdu ve bir tane kadın pat diye ön koltuğa oturdu ben ne olduğunu anlamadım bile. "hanımefendi taksiyi ben cagırdım neden biniyorsunuz" demmei dinlemedi bile güzelce kuruldu koltuga taksi şöförüne de gidecegi yeri söyledi. Aşırı sinirlendim "rahatsız mısınız siz " dedim bana döndü "üff senle uğraşamam ben kaptım işte git basımdan " dedi. Yaşadığım sinir harbini anlatamıyorum şu an o kadını da burdan kınım kınım kınıyorum!
Bak aklıma geldi yine sinirlendim.

Haber versen gelip seni arabayla alırdım. Ben de o kadını kınıyorum!

Bu konuya gerek duyanları kınıyorum.

Uzaktan gelir alırdım demek kolay tabii : )
bi yarım saat daha bekledim bindim allahtan.
Kadını tekrar kınıyorum!

Zeytin hanımcığım İstanbul'da olduğum için öyle dedim aşkolsun :( Pazartesi Adana'da tekrar işe başlıyorum, bir aksilik olmaz umarım. Bana şans dile lütfen.

Tanrı yolunda çile çekmeyenleri kınıyorum...

ee36bce39d9.jpeg

Bu alemde gerçek Azizler list:

1. Simeon
  2. Athanasios Kuruklis
  3. Mastor

1 de Havayıdişleyenadam var ama onun sadece ismi Aziz ahbab's.​

Kırmızı ışıkta yanımda durup yarışa var mısın bakışı fırlatıp ok bakışıyla emin olup yeşili beklemeden sarıda geçip birde beni sollamasını kınıyorum:))

Bu konuyu bu zamana kadar görmemiş olmam çok utanç verici.
esekherif, belirli bir sebebi olmamakla birlikte, içimden sizi kınamak geliyor.
Kınadım!

Geri