Oyun Kınama Alanı

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 268 gün önce görüldü
Kullanıcı adı küçük harfle başlayan üyelerimizi kınıyorum. Bazılarına levye ile girişesim geliyor bu sebepten ötürü de kendimi kınıyorum. Şiddet istemediğimiz bir şey. O zaman 1 adet soğuk Kınık soda içelim ve geğirelim, mağara adamı gibi geğirenleri kim kınamak ister?​

Eşini aldatan pengueni buradan kınıyorum.

Kendimi fırçaladığım için kınıyorum.

aleyna tilki, çağatay gibi insanların Karaçalı'dan Saian'dan Kayra'dan çok tanındığı ülkemi kınıyorum. Yatacak yerini yok lan sizin.

tumblr_nxv6dsqNrK1tejmx6o1_500.jpg

Yine durgunlastim ve yine kendime bir ton düşünce yukledim.Aferin bana

Çocukluk fotoğrafıma bakıp yürüyen pelerin diye mesaj atan arkadaşımı buradan da kınıyorum.. :T: :liv:

Yoğun bakımda yattığı dönemde 4 ay boyunca yatma pozisyonuna bağlı sol tarafında ''kas ksalması''na sebep veren nöroloji uzman ve yoğun bakım hemşirelerini kınıyorum.
Vaktim zamanım bu tiplerin ilerleme süreci için uğraşmaya yetmiş olsa inanın bunu hak diye yanınıza bırakmazdım.
Bir de paranın gözü kör olsun!
Her hekim&hemşire aynı değil ama sizin o yoğun bakımda yapmadığınız fizyoterapi yüzünden annem sol tarafını kullanamayıp ayağa kalkamıyorum.
Kınamak yetmez sizi.

Üstteki üyeye forumdan partner seç adlı konuda aslında aralarındaki sürtüşmeyi sonlandırma amaçlı düşünerek yazdığım yorum sebebiyle Alleghenies ve Kuzey başta olmak üzere tüm forumsal ailesinden özür dileyerek kendimi aşırı derecede kınamak istiyorum. İlgili yorumum hiç hoş durmadı zira.

Kendimi kınıyorum.
Baslangicimda yalnızlar yapmasaydim düzgün insan olsaydım normal hayat tarzı yasasaydim okusaydim her şey belkide farklı olacaktı. :)

Islami teblig edeyim derken (teblig bilmedigi icin) ona buna soven, asagilayan, hatta hakaret eden; kendini karsisindakinin yerine koyamayanlari kiniyorum.

Geri