Kinadiginiz birşey basınıza geldi mi ?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Kinadiginiz birşey basınıza geldi mi ?

Geldi nasıl geldiğini anlamadım bile.

kimseyi çekemem diyordum
bu ara çekiyorum biraz
hep bu sevdiklerim yüzünden

Kınamak değil de bazı konularda net çizgilerim vardır ve hiç kimse için taviz vermem.

Kınamayı sevmem,başıma da gelmez.

kınamadığım şeylerde geliyor sjxnd
o yüzden kınayınnnn

bilmiyom
gelmiştir herhalde farkında değilim

Geldi, elalemin krakerini beğenmezdim, zengin züppeler gibi alay ederdim onlarla, bakın başıma ne geldi?

Yamuk kraker. Ve bir tanesi böyle değil, paketin hepsi böyle, diger paketler de böyle, hepsi yamuk kraker, acaba Ülker şerefsizine dava açsam kazanır mıyım, hatalı ürün bu.

Çünkü yaralanma atlattım, şimdi bu yamuk ya, benim elim düz çubuk krakere alışmış, azğım da öyle, bu yamuk olunca ağzıma götürüken açıyı tutturamıyorum ve sürekli işte üst dudağımdır, burun yanı, çene, gibi birtakım yerlerime değiyor, hem çiziyor hem kırılıp düşüyor, mağdurum.

Yamuk kraker. Ülker bana ne ima ediyor ben sürekli sigara ve alkol tükettiğim için ne yani böyle olursun bu diyorsunuz hiç de bilenem.

Yamuk kraker.

WhatsApp Image 2026-04-25 at 09.33.31.jpeg

• Hehe
Tepkiler: RK
İnanırım buna. Buna inandığım için değil kınamamam tabi. Yerip, laf söz edip kınamak yerine öncesinde neydi de ne oldu da bu duruma gelindi ya da başa bu iş geldi. Kim ister kınanacak duruma düşmeyi ve genelde hep bir ' ah be ' denilecek hikaye çıkar gerisinden.

Oldu galiba
İşte Allah affediyor karma affetmiyor…

Gelmedi galiba
Kınamayı sevmem. Relatinin dediği gibi durumun öncesi, yaşanan süreç... Bilemeyiz bunları.

Son düzenleme:
gençlikte kınardım, başıma da geldi.. pes tevbe ettim xd

Hep gelir.
Kendi düşmeyen düşenin halinden anlamaz. Anlamış oluyoruz.

kınamak ya da yargılamak pek tarzım değil, benimle ilgili en net özelliklerden biri bu. Bazı şeyler var yalnız onları asla yapmam, yapana da şaşarım; kınamak gibi değil. Aklından şüphe etmek gibi kfjf Hahah yani daha farklı. Yine de kimsenin yaşamının bekçisi değilim; herkes ektiğini biçer en nihayetinde. Öyle ya da böyle.

Geri