kin

Konu sahibi son olarak 3306 gün önce görüldü
Hazzetmediğin kişiye karşı nefret duygusu.

Kinci olduğumu söylerler ama değilim sadece hataları affedemiyorum

Hayatımın içine etmiş insanlara dahi en ufak bir kin besleyemiyorum...

Bu forumda bir kısı kaldı . sevdiği dostum kardesım dediği kısıyı yok ettım bu tur platformlarda ama sıra o kısıye geldi . onuda veda ettirince gercek nıkımı ve orjınal kısıliğimı alıp devam edecem
Kın ıyı değil ama bazıları hak edıyor. .

zamanı gelİnce Yonetımden banlı nıcklerımden 3 tanesınden 1 ını acmasını rıca ederım :p

Bana göre değil.
Ömürümü uzatmak isterim.
Şıtıres kokuyo.

Olumsuz duygularla ilgili (kin,kıskançlık,hırs vs.)başka bir konuda uzunca yazmıştım hatta güzel bir örnek de vermiştim,iz elementlere benzetmiştim (bakır, demir vs.)
Vücudumuzda çok çok az bulunurlar fakat yoklukları da fazlalıklarıda ölüme kadar giden ciddi hastalıklara neden olabileceklerinden bahsetmiştim.
Ben hayattaki hiçbir şeyin gereksiz yere var olduğunu düşünmüyorum.
Sarraf edasıyla kin neden tutulur başlığı altında açıklamalar da yapmak istemiyorum,bu kadar diyeceklerim.

Affettigim ve hakkimi helal ettigim halde, o hiss gecmedi, gitmedi benden. O kotu duygulara yenik dusmemeye calisiyorum.

Ben unutmuyorum. Yani kötü niyet gütmüyorum, başına kötü bir şey gelsin dilemiyorum ama arkadaş unutmuyorum da. Bu beni o duygunun sahibi yapar mı? Bilmiyorum.

beslenildiğinde sıradan olmayan bir duygudur fazla ağır şeyler yaşaması gerek besleyen kişinin
tamamen insanın karakterine bağlıdır

Kin tutamam, affederim, o kisiyle azicik da olsa iyi anilar birikmisse ona odaklanirim. Digerlerini hafizamin derinliklerine iteler gormezden gelirim. Biliyorum kolay insanim, evet :T:

Duygularıyla yaşayan birisi olarak kin beslerim, yapılan hatayı unutmam. Ne yapılan iyiliği ne kötülüğü unuturum. Hiç bir iyiliğin altında kalmam. İnsanlar dürüst olsun, eşit olsun sevmeyi becerebilsin isterim. Ha 5 yıl önce ölmüşüm ha 5 yıl sonra. Durak belli.

Birde şu arkadaşı hiç samimi bulmuyorum taraflı davranışların dan dolayı.

Geri