kimyada töz ve naylon eder cadısı..

Konu sahibi son olarak 4155 gün önce görüldü
Günlelik tüketmekte olduğunuz suyun kökü olduğunu ve öz depoladığını söylemekteyim.Toprak ateş ve havada tohumlar barındığını..Örneğin rahatsızlanıldığında vücut bu özlerden edinirse yada terlemeyle çıkardıysa iyileşir,sebebiyle karpuz tepesi zarar denmiştir..Gereksinim haliyle çekirdek besin öğe tüketiriz,oysa öz çekirdektede değildir.Mercimek çorbasından posa alınır,saplardan ayrı yemek yapılır çünkü bilincaltına indiğinizde vücutcada olmayan denklemler saklıdır.Kısıntılı konuşmayı deneyen biri başarır denilmiştir,veya nakarattan eksilterek tümleme elde edilebilecek..Kalem bitti gibi tümceler denendiğinde yaygınlaşım eğer yerindedirse muvaffak bulunulur..Rahatsızken iv durum tersine işliyor bu defa hastalanım bazının alacağını alıp gitmasi beklentisi,eksilene yönelti..Yiyeceklerimiz ateş hava toprak su grublarına ayrışıyor ki buğday apağı ağırbaşlı eden bir tahılmış..keten yupağı ve tahıl tomarı birarada belirtilmiştir..En mükemmel kimselerin
kaba görünmesi bu sebeplerden olabilir.Vücut atana kadar caresiz en yontusuz besinleri ileler.

Naylon eder cadısı..

Kimseye naylon ile kumaş diktiğine karşılık teninden ten ferinden fer ve tinden tin uman kadın başlı yaratık.
Etrafta gizemli olaylar olursa mutlaka o yerde varsayılır.Canına kıyıp kaybolan duyulur,Ejderha büyücünün dişil açısılıdır.Biri biryere kapatılıp yerine boyalar kaybolacak yoğun izler belirir ve yapay gölet oluştuğu dahi vaki,gelen Santa değildir.Bu yüzden naylon giysiler alımlı göstermeye elverişli sayılıyor,ancak oturan biri uğursuzluktu.Toprağı tonda kısmi naylon örtü serip çantayla alışveriş yapanlar inanışa göre daha uğurludur ve çocuğuna tek tip oyuncağı sıra ile alırlarsa.Çocukları o yüzden akıllı çıkar,kimi kabını saklar yada plast alınca belli edil sıkca yıkar.Ayrıntılı eşya iyice temizliyenleri daha mutludur.Birini hayata döndürerek kabahatini gizleyen yada örtbas edenler görece huzurlu yuvalar iledir.Uğursuzu elden atan nisbetle mutlu..
Kimisi belirgin sözler hissetmeye niyet kapar,konuşan konuştuğundan olacak nedeniyle sakinlaşme gerektir der.Hatta çetrefilleşen durumun sebebini söyleyene iyilik isabet olunup aksi kötünün yanlış yordamla iyi davrandığını mutlaki belirtmek gerekir.Bir tarz sende bana ait bilinci ve elyenmece..çünkü işleyen benliğinizle özünüzü tanıştırmışsanız
bu hal varsayılacaktır.Aslındada bir satınalma bilinci..Beden ve ruh satın alıyorsunuz kendinize,saklılara rağmen.
Aileler evladına acır ve köken yerleşiktir..Birinden kendini ve giysi alaşım nevi kendini dahi kurtarabilende mevcuttur.Zorlanmadan uc noktadan dönmek gibi..

öykü için ne yönelin bazısının benzeme bezeme olduğunu iyiden iyiye anladım.yazlıkta siyah pardeülü birinin evde ve balkonda dolandığını anlatan öyküye tekrara erişmem imkansız deyim.Bu sonuncuları biteviye hatırladım iyi mesajlardan yanayım iyi biri mesaj vesaire..ben yanıtlamadan epey sonuca ulaşıyorum,burda ilerlemeden yazı ekleme fikrim ancak tabi beylerden bahseden öyküleri layığıyla kaldırıp kısaltma açıklama ekledim saygılar ve başarılar diliyorum vede umarım hikayeten yayınlanır.Epey film çıkmış ben tezat dilemeden fikrim yok cidden.Zaman denizi konusu umardım fazla gelişgin..

Geri