Kimsiniz ulan Beyfendi?

Konu sahibi son olarak 3470 gün önce görüldü
Hayatimda ilk kez banyoda suyun sicakligin erken ayarlayip banyo keyfi yapmak icin sarki solemeye basladim, su bogazima kacti ,oluyodum yahu
Bi mutlu olamiyoz

2kBBdj.jpg

Hala forumda dislanmis hiss ediyorum pes

Kurstan uzaklastirma aldim 13 gunluk, savunma hazirliyorum.
Canim mudurum <3

Ben 1. Mesaji Atarim,2. De atarim,baktim cevap yok 3.yude atarim, neden boyleyim bilmiyorum. Hatta sana bisey diyimmi? Ben 4.yude atarim

Yahu Su kiz elbiselerini tshortlerini pullu boncuklu yapmayi biraksalar ya artik. Giyecek bi sey bulamiyoz

Ölum buyuk mactir,herkes oynar ve bitis dudugunde de her kes maglup olur.Fakat cinayet biraz farklidir,cunki her oyunda sonucun kararlasdirdigi o onemli ana benzer.Bizler tribunde oturur,p kesin saniyenin ne zaman gelecegini asla bilemeyiz.Mac bu golle mi,su serbest vurusla mi,ya da her hangi bir oyuncunun atisiylami bitecek soyleyemeyiz.Belki de hakemin duduk calip penalti noktasini gosterdigi an olacaktir.Cinayet kimsenin sonucunu bilemeyecegi bir mac gibidir.Cinayetin kendi saati,kendi kurallari vardir.Spor gibi,o da hazirlikli ve karali olmayi gerektirir.Engelleri asmak en onemli meseledir.Birisi yasamak digeri ise oldurmek ister.Oyun sahasi budur.

Senden sogudumda bunu anlaman icin bana mesaj atman lazim. Bi atsana soguk davrancamda

Isim, sehir, hayvan oyununda bi arkadasim B harfiyle baslayan hayvana Banvit tavugu yazmis.
Oyunu orda bitirip onu 1. Sectik

Ben iste benim stilimde oyrendiklerimle yeni bi program aca bilirim

Geri