Kimsiniz ulan Beyfendi?

Konu sahibi son olarak 3464 gün önce görüldü
Aksam aksam bi dolanayim dedim. Otobuse bindim bu nasil bir izfihamdir arkadas. Siz bu izdihamda nasil bir-birinizle kesise biliyosunuz ya ? Ben tutunacak bir yer buldugumda koala gibi yapisip Tanriya emanet gidiyom

Canim gunlugum eve geldim cok nihayet ejderhalariminda izniyle artik uyumak istiyom. Cok mu sey istiyom ?

Artik birine laf soktugumda arkadan thug life sarkisi istiyom ben ya bu nasil teknoloji

Neyse cok konustum uyuyayim Effy iyi geceler :)

Tam uyicam Dream of Istanbul cikti sahneye olum o nasil bir sahne sovu

Ne zamandandır bu forumdayım, hiçbir konum -fakirhane niteliğindeki kişisel sayfam da dahil- bu kadar geri dönüş almamıştı.

Başarınızın sırrını merak ettim doğrusu. Başlıktaki popüler yeraltı edebiyatı tarzı yaklaşım mı yoksa diyalog içerikli konu içeriğiniz mi bu sükseyi sağlıyor, düşünmedim değil açıkçası.

Muhtemelen benim kuruntum. Hüsn kısmı sizde kalabilir.

Ne zamandandır bu forumdayım, hiçbir konum -fakirhane niteliğindeki kişisel sayfam da dahil- bu kadar geri dönüş almamıştı.

Başarınızın sırrını merak ettim doğrusu. Başlıktaki popüler yeraltı edebiyatı tarzı yaklaşım mı yoksa diyalog içerikli konu içeriğiniz mi bu sükseyi sağlıyor, düşünmedim değil açıkçası.

Muhtemelen benim kuruntum. Hüsn kısmı sizde kalabilir.
Sadece takiliyom ))ozel bir sirri yoh ))

Bu Sabah yine kucuk bir opucukle Gunaydin kralicem diye uyandirilmadim Gunaymadin

Amaaan tiramisu yiyen oldu due
Prasa yiyen sag mi kaldi yemem Ben sabah sabah pirasa cekil

Bir haftalik sevgilisinden "yapamadik" diye ayrilan arkadasim var benim .Olum 1 haftada ne yapacaktinizda yapamadiniz? Burcunu mu soylemedi sana?

Forum oyunlari bugun pek ilgimi cekmedi ya iki kisi bir birinden hislaniyo takiliyolar orda beraber aralarina girmek istemiyom gibi ))

Ben mesela oylemiyim? Hayir birine asik olacagimi hiss etdigimde kendi kendime AMAAAAN ALI RIZA BEY AGZIMIZIN TADI BOZULMASIN derim

Geri