Kimsiniz ulan Beyfendi?

Konu sahibi son olarak 3464 gün önce görüldü
Buradan " Sen Kimsin " deki konumu silen arkadaşa konu başlığındaki 1. ve 2. Cümleyi armağan ediyorum.
- Umarım camı açarken içeri penguen girer amin.

sabah olmamis ya la yannis kalkmisim

E5RjOB.jpg

Açıkhava tımarhanesi gibi ülke

Papa ile Hawking arasında geçen diyalog
Hawking:Evreni kim yarattı?
Papa:Tanrı.
Hawking:Tanrı'yı kim yarattı?
Papa:Tanrı'nın yaratana ihtiyacı yoktur!
Hawking: Demek ki yaratan olmadan oluşmak mümkündür.

Çizgi filmler mi izlesek, hiçbir yere de gitmesek, hiç kimseleri görmesek.

Hani diyosunuz ya küçükken hayat çok güzeldi şunu yapardık bunu yapardık falan diye. Ben halen yapıyorum. Halen puding tenceresi sıyırıyorum, hafta sonları sabah çizgi film izliyorum, tetrisim var hatta ya da kapı arkasından halen birilerini korkutuyorum ya da ne bileyim stickerlerim var, yatak örtüm barbieli, sünger bobun ya da başka sevdiğim çizgi karekterlerin eşyalarını alıyorum, patlayan şeker, kutusu diş macunu gibi olan çikolatalardan yiyorum. Büyümem sevdiğim şeyleri yapmama engel değil ben halen küçükken yaptığım şeyleri severek yapıyorum.

zeytinburunlu musunuz yoksa zeytinburnulu musunuz? bu bugunde zeytinburnunu düşünerek harcıyom beynimi

“Martha.
dalların kime dokunursa dokunsun. biliyorsun, kökün benim toprağımda.”

Lütfen yeni açtığınız mekanlarda ışıklandırmayı abartmayın. Pavyona çeviriyonuz la mahalleyi.

anneanne tuvaletleri fiks olarak alaturkadır ve tuvalete girmek istediğinizde duvara eğik açıyla dayanmış terliği dürtmek zorunda kalırsınız. bir de o terliği dürtüp giyme pozisyonuna getirmeye çalışırken terliğin tekinin bilinmezliğe fırlaması vardır ki tek terlikle tuvalet içerisinde zıplaya zıplaya diğerine ulaşmaya çabalarsınız.

Geri