Bir insanın bir insana verebileceği en güzel hediye ona ayırabileceği zamandır.
---
Olmuyorsa olmuyordur. Vardır Allah 'ın bir bildiği. İsyan etme sakın sonra anlarsın senin için yapılan iyiliği.
---
Aciz insan şikayet eder asil insan idare eder basit insan iftira eder sabırlı insan
azim
eder şükürsüz insan beddua eder !
---
Öleceğiz bir gün b-gömecekler. Bir kaç gün övecekler sonra kalan malını bölecekler; hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler !
---
Eğer sizi üzen kişilere halâ selam verebiliyorsanız bu vicdanınızın sadaka'sıdır !
---
" Her şeyden biraz kalır " diyor birileri çoğunluk haklıdır;
kavanozda biraz kahve
kutuda biraz ekmek
insanda biraz acı
kalıyor işte ...
Turgut Uyar
---
''Dişilik tek gece işe yarar; kişilik ömür boyu.''
C.Palahnuik
---
Kimseyi kırmayayım diyorum bir de bakıyorum kendim paramparçayım!
İlhan Berk
---
Hayat kararlardan ibaretti ve kararlar birer kibritti. Doğru yerde ateşlediğinde seni ısıtacak ateş çorbanı kaynatacak ateş oluyordu yanlış yerde ateşlediğin vakit ise içinde bulunduğun evle birlikte seni de yakıyordu.
---
Olmuyorsa olmuyordur. Vardır Allah 'ın bir bildiği. İsyan etme sakın sonra anlarsın senin için yapılan iyiliği.
---
Aciz insan şikayet eder asil insan idare eder basit insan iftira eder sabırlı insan
azim
eder şükürsüz insan beddua eder !
---
Öleceğiz bir gün b-gömecekler. Bir kaç gün övecekler sonra kalan malını bölecekler; hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler !
---
Eğer sizi üzen kişilere halâ selam verebiliyorsanız bu vicdanınızın sadaka'sıdır !
---
" Her şeyden biraz kalır " diyor birileri çoğunluk haklıdır;
kavanozda biraz kahve
kutuda biraz ekmek
insanda biraz acı
kalıyor işte ...
Turgut Uyar
---
''Dişilik tek gece işe yarar; kişilik ömür boyu.''
C.Palahnuik
---
Kimseyi kırmayayım diyorum bir de bakıyorum kendim paramparçayım!
İlhan Berk
---
Hayat kararlardan ibaretti ve kararlar birer kibritti. Doğru yerde ateşlediğinde seni ısıtacak ateş çorbanı kaynatacak ateş oluyordu yanlış yerde ateşlediğin vakit ise içinde bulunduğun evle birlikte seni de yakıyordu.