Kimseye kendini kanıtlamaya çalışmayan insan

Konu sahibi son olarak 1732 gün önce görüldü
Kimsenin kendisine laf söyleyemeyeceği bir donanıma sahip olduktan sonraki özgüven içinde özgürce hareket edebilen kişidir.​

Bazen çok maruz kaldığım "ben bunu biliyorum" diye bağırmadığı kalan insanlar. Yav tamam. Biliyorsun abi, tamam.

istersem kanıtlarım
ama gerek yok

Herkes herkesi kendi merceklerinden görüyor.

Sakin ve soğukkanlı insandır.
Hey brotherr :cool:

olmayan insandır en kötü kendisine birşey kanıtlar

Kimseye kendimi kanıtlamıyorum arkadaşlar.

Oldu galiba.

normal insan! olmasi gereken! olagan, yani haber degeri tasimiyor
"kendini kanitlamaya calisan insan" haber degeri tasiyor
insan kendini neden kanitlama calisir? ilgi cekmek icin, dikkat cekmek icin
hah baslik acilmasi gereken kisi o, kopegin insani isirmasi haber degil yani
kesin yine anlatamadim :)

gerek duymuyordur ve bunun sonu olmayacağını biliyordur.

Kendini kanıtlamaya çalıştığını düşünelim birinin ve kanıtladı diyelim. Bitti mi? - hayır.
Bunun kendini kanıtlamaya çalışırken ve bu çalışma sonucu geldiği nokta da süreklilik sağlama çabası var.
Bu çabada bir kanıtlama biçimi. Bu çaba sonrası her şey yolunda giderse kendini daha ileriye taşıma evresi var, bu ise başka bir kanıtlama evresi. Sonu yok yani.

Her ne kadar kendini kanıtlama gereği duymayan insanlar da olsak farkında olmadan bir kanıt gösterme içerisindeyiz. Ama her şeyden önce önemli bir husus var bu konuya ilgili olarak.
Kişi kendini biliyordur. Kendisinin farkındadır yani, bunun için gerek duymuyordur. Çünkü kendisini kendisine kanıtlamıştır, gerisinin teferruat olduğunun farkındadır vs.

Kanitlamaya calismiyorum diyip, yillarini kendini kanitlamayla harcayanlar buradami? :nopsrn:

Duzgun bir calisma ortami icin her daim kendimi kanitlamak zorundayim kusura bakmayin.

Başlığı okur okumaz aklıma Karma geldi. Ta kendisi.

Kendisini ve etrafındakileri aşmış kişidir .

Geri