Kimsesiz Türkiye.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Belki çoğunuz farkında değildir yada bildiği halde elinden birşey gelmiyordur sadece seyirci kalıyor Türkiye artık geri dönülemez bir yükün altına girdi virüs gibi yayılan bu hastalık içten içe bitiriyor ülkeyi gözlemlediğim kadar sahipsiz kimsesiz bir Türkiye artık günde güne eriyerek kendi canından besleniyor mevcut sistem kombassan deniz Fener’i gibi işliyor yağmalar talanlar borçlanmalar bir yandanda yalanlarla geçiştiriliyor sorun yönetenlerde mi diye düşündüm yok hayır sorun millete kendi sonlarını hazırladılar bu toplum esaret altında yaşamayı kalmayı sevmezdi hatta bu yüzden kendi içindeki farklılıklarla bile çatışmalar yaşardı ne oldu da bu milletede böyle gaflete hiyanete düştü bir Kürt Türkiye vatandaşı olarak isyan ediyorum lanet okuyorum bu söz aklınızda bulunsun uyuyan milletler ya ölür yada köle olarak uyanır size bu mesaj 100 yıl önce verildi bilen bilir selametle..A34FAFC1-DAC8-413B-A0BE-419BDA5A8E46.jpeg

Brezilyalı bir Türkiye vatandaşı da olabilir :))

Almanya vatandaşı mi Alman vatandaşı mi.
İngiltere vatandaşı mi İngiliz vatandaşı mi.

Türkiyeli. İlgilizli.. fransizli almanli.

Ohhh

Bayram namazı evde kılınıyor
Hayat da din de eve sığdı.
Milliyet sığmadı.

Anlayan anlamayana anlatsın
Brezilyaya mı benzetti şimdi ülkenin durumunu

Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az derler. Aynen bu misal ülkemin insanları. Tabiiki birde inadına anlamak istemeyenler var, onlar için geçerli deyimi size bırakıyorum.

Bunlar morfinlenmişler ancak ölüm uyandırır

Resmi görünce Rio karnavalı geldi aklıma.

Kürt orijinli Türk vatandaşı da olabilirsin. Ürkmeyin böyle şeylerden.

Bence de yüksek ölçekte ancak savaşmayı becerebiliyoruz. Eskiden karşı savlar yürütürdüm. Hayır efendim milletimiz zekidir, pekala her işi becerecek kabiliyette ve medeniyeti yükseltecek kültüre sahip diyordum.
Özellikle kürt orijinli yurttaşlarımız devlet kademelerin de yükseldikçe medeniyetimiz de yükselecek umudu taşıyordum.
Keza gördüm ki Türkler de Kürtler de tırt çıktı.

Bu kafile ihtimaldir ki 20 yıl daha aynı kafa ile devam edecek. Belki birşeyler düzelecek fakat akranlarım o dönemde memleket faydasından düşmüş olacak.
Enver paşanın dediği gibi talihimi başka diyarlar da aramak üzere ben de gideceğim.

Geçmiş günler gelmeyecek.

Türkiye'yi bu denli düşünüyor olman gözlerimi yasartiyor Yabani.
Gelen cebini dolduruyor çevresini besliyor o köy oy vermedi diye yolu oy veren köye kadar asfaltlıyor dini farklılıklarından dolayı hizmet yapılmıyor herkes kendine göre bir saltanat kurmuş sömürüyorlar tüm kaynakları benim düşünmem haklı değil abes olarak görülüyor ne diyelim

Geri