kimsenin görmediği yorgunluklar

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
kimsenin görmediği yorgunluklar

insan bazen öyle bir yoruluyor ki…
anlatmaya kalksan yanlış anlaşılacak, sustuğunda da kimse fark etmez...
içinde kocaman bir ağırlık var ama yüzünde hallediyorum gülümsemesi duruyor...
aslında hallettiğimizz pek bir şey yok sadece kimseyi yük etmek istemiyoruz galiba....
herkeste olan birşey diye düşünüyorum.

Eğer yakınlarında sen hiç bişey anlatmadan biri gelip seni iyi görmüyorum bişey mi var derse ona anlatmalisin bence onlar özel insanlardır.

Kendime gelince ben pek anlatmayı sevmiyorum sadece son noktaya geldiğinde patlarim ve rahatlarim.

Bence insan ara sira imha etmeli kendini

Eğer yakınlarında sen hiç bişey anlatmadan biri gelip seni iyi görmüyorum bişey mi var derse ona anlatmalisin bence onlar özel insanlardır.

Kendime gelince ben pek anlatmayı sevmiyorum sadece son noktaya geldiğinde patlarim ve rahatlarim.

Bence insan ara sira imha etmeli kendini

belki de. ara sira imha iyi olabilir haklisin..

Zihinsel yorgunları aşmak zaman alıyor ve çoğu zaman da fark edilmiyor.

• Beğen
Tepkiler: RK
Biri mutlaka görür. Mutlaka. Kişi dökülmek ister mi, orasını bilemem. Hatta görmek için en yakın kişi olmak bile gerekmez. Benim samimi olmadığım halde böyle dertli olduğunu keşfettiğim insanlar olmuştur, benim de keşfedildiğim olmuştur. Anlatılır mı? Bilemiyorum, bazen güzel bir enerji oluşur anlatırsın.
“kimse görmüyor” “kimse anlamıyor” bunlar insanı çok yalnızlaştıran cümleler. Oralardan çıkmak lazım.

Bazı yorgunluklar fark edilmediği için değil, fark edilme ihtimali varken yarım bırakıldığı için ağırlaşıyor bende...
İnsan her defasında anlatmak istemiyor ki...
bazen sadece dinlenecek bir alan, aceleye gelmeyecek bir cümle bekliyor...
“Kimse görmüyor” demek belki iddialı ama “görmeye niyeti olan az” demek daha gerçek geliyor bana.
En çok da açıklama yapmaya hazırlanırken yalnız kalındığında yoruluyor insan...

İyi bir uyku, olmadı iki kadeh viski. Her şey yoluna girer.

Yorgunum dostlarim

Yorgunum artik

her yerinizi herkese göstermeyin

Geri