KimsE

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@KimsE baktım ki senin burda bi konun yok hemen açmak icab eder tabiki:D

Seni ilk tanıdığım günde çok gülmüştüm halada beni güldürüyorsun ya :D çok değerlisin iyiki tanıdım seni hiç eksik olma emi :)

Eskilerden göz aşinalığı var başka yerlerden tripli oldugunu biliyorum biraz.p

eveeet KimsE :D sana hemen şöyle yapmak geldi içimden müsadenle :hih:

girdiği ortamlarda bildiginden şaşmayan, yanlış anlamadıysam ne olursa olsun kendinden ödün vermeyen sert tavrının altında biraz yufka yüreklilik sezdim ,sevdiği arkadaşlarının halini hatrınıda sormayı unutmaz vefalı sanırsam:hih:
seni tanıdıgıma memnunum :cici:

13-Mayıs-2013, 08:32
sözlük bölümüne sen yorum yapma bi kere yasak:D
eveet gelelim yorumlarıma :hih:
onu burda tanımadım başka bir mekandan tanışıyoruz ama kendisi ilginç yorumları espiritüel yapısıyla aslında efendi duruşu olan arkadaşım ve çook severek yaptıgı trip ifadelerini ona çok yakışıyor.. haa bu arada bana kırgın sanırım bir konudan :lutfen:
ama gerçekten görmedim sen kırgınsın belli tavırlarından:cici:

dilerim herşey istediğin gibi olur..

@KimsEHenüz tam tanımıyorum tanıma aşamasındayım ama anladığım kadarıyla kızların çok konuşmalarından baya şikayetçi kendisi :D
Birde büyüme aşamasındaymış dediği kadarıyla
Birde sevecen sıcakkanlı sohbet etmeyi seven bir arkadaşım :p

http://www.forumbahane.net/members/2878.html

KimsE 'siz kalmışsın KimsE :hih:

Üye sözlükte sırf sana yapılan yorumları görmek için açıyorum konuyu , merak işte :p Şaka bir yana

Esprilerini beğendiğim yeni yeni muhabbete başladığım bir üye .. Çok keyifli biri ..

beni buraya getirdi kendisi kacti gitti cok bozugum ona. twitter da istedigi kadar gonlumu almak icin ugrasabilir hih

Bu bizim Selo sanirim.) Tanidigim en aciksozlu insanlardan biri. Rabbim evlatlarina ve esine bagislasin.

Selo seni özledim biliyor musun?
Eger buralardaysan ses ver.

Komik tribal adam. Dumur oluyodum her konuştuğumda ama seviyodum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri