Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eveeet KimsE sana hemen şöyle yapmak geldi içimden müsadenle :hih:
girdiği ortamlarda bildiginden şaşmayan, yanlış anlamadıysam ne olursa olsun kendinden ödün vermeyen sert tavrının altında biraz yufka yüreklilik sezdim ,sevdiği arkadaşlarının halini hatrınıda sormayı unutmaz vefalı sanırsam:hih:
seni tanıdıgıma memnunum :cici:
13-Mayıs-2013, 08:32 sözlük bölümüne sen yorum yapma bi kere yasak eveet gelelim yorumlarıma :hih: onu burda tanımadım başka bir mekandan tanışıyoruz ama kendisi ilginç yorumları espiritüel yapısıyla aslında efendi duruşu olan arkadaşım ve çook severek yaptıgı trip ifadelerini ona çok yakışıyor.. haa bu arada bana kırgın sanırım bir konudan :lutfen: ama gerçekten görmedim sen kırgınsın belli tavırlarından:cici: