A
Aşka Sıfır
Ziyaretçi
Ziyaretçi
* Doyum oranının zirvelerinde bile sevdanın yaşama şansı %100.
* Kırık bir testinin taşıyabildiği su limiti kadar azimli bir aşk.
* Cehennemin alevlerini bile kıskandıracak seviye bir hasret ateşi.
* Kıyâmetin yükünden ağır özlem bombardımanı...
* Sensiz geçen her saniye, benim için zararın babası.
Müsterih ol;
Bunca zaman çoğu kişi senin yerine geçmeye çalıştı. Senin gibi olmaya, senin gibi yükselmeye, senin gibi sevilmeye... Ama hiçbiri başaramadı. Hiçbiri senin kadar sevilemedi. Senden sonra hiç kimse de senin kadar sevilemeyecek! Merak etme. Bu sevda seni zor durumda da bırakmayacak, Huzurunu da bozmayacak, canını da yakmayacak. Sen sevmesen bile uzaktan bal gibi sevilmeye devam edileceksin.
Yalnız!
Çok az bir vaktin kaldı. Sana da dediğim gibi, o sürenin sonunda pişmanlığın hiç fayda vermeyecek. Senin için de, benim için de çok şeyler değişecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. SABİT KALACAK TEK ŞEY, BENİM BU YÜCE AŞKIM OLACAKTIR.
Vazgeçmesi Pahalı / 2014
Dem
* Kırık bir testinin taşıyabildiği su limiti kadar azimli bir aşk.
* Cehennemin alevlerini bile kıskandıracak seviye bir hasret ateşi.
* Kıyâmetin yükünden ağır özlem bombardımanı...
* Sensiz geçen her saniye, benim için zararın babası.
Müsterih ol;
Bunca zaman çoğu kişi senin yerine geçmeye çalıştı. Senin gibi olmaya, senin gibi yükselmeye, senin gibi sevilmeye... Ama hiçbiri başaramadı. Hiçbiri senin kadar sevilemedi. Senden sonra hiç kimse de senin kadar sevilemeyecek! Merak etme. Bu sevda seni zor durumda da bırakmayacak, Huzurunu da bozmayacak, canını da yakmayacak. Sen sevmesen bile uzaktan bal gibi sevilmeye devam edileceksin.
Yalnız!
Çok az bir vaktin kaldı. Sana da dediğim gibi, o sürenin sonunda pişmanlığın hiç fayda vermeyecek. Senin için de, benim için de çok şeyler değişecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. SABİT KALACAK TEK ŞEY, BENİM BU YÜCE AŞKIM OLACAKTIR.
Vazgeçmesi Pahalı / 2014
Dem