Kimse İçin Değişme

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
Kişinin sürekli kendine söylemesi gerektiğini düşünüyorum zira kimse için kendinden ödün vermemeli insan.

Seni sen olduğun için sevmeyecekse hiç sevmesin zaten.Genelde ilişkilerde karşı tarafı mutlu etmek için bir çok değişim söz konusu olur.Ayrılık yaşandığında ise herkes kendi özüne geri döner.Doğal olmayan hiç birşeyden hayır gelmez

Mutlu olsun diye değişebilmektir 'Aşk'..

Bknz. İnsanlar değişir; en sevdiklerin bile.
Aşkta geçerli ise bu değişim çok normaldir. Bazen insan değer verdikleri için de kötü huylarını degistirebilir.

Genelde erkekler bir kıza aşık olduğu zaman sadece sevdiği kıza bağlı yaşar eski karakterinden eser kalmaz :/

Kimse için değişme,benim için değiş.

Birileri için değişen olduğunun dışına çıkan insanlar zaten samimiyetsiz ve yapmacıktır.

Kimse için değişemiyorum.İstesem de olmuyor ki istemiyorum da.
Kimse kimse için değişmesin.

Eninde sonunda kendine döneceksin zaten, e biri için değişmek, eziyete katlanmak niye?

Ufak tefek değişim fedakarlıkları illaki yapılmalı ama kimse kimse için kendisinden ödün vermemeli.

Onlar beni sevmeyebilir , onlar beni hoş karşılamayabilir , onlar beni anlamayabilir peki onların çok iyi oldğunu kim söylüyor (:
zerre değişmem üzgünüm.

''Birilerine şirin görünmek için kişiliğinden taviz verenler ,birgün yontula yontula hiç kalırlar.''

Saygı,sevgi,hoşgörü ve iyi niyet dışında anlık menfaatler için sürünün bir parçası olma adına aynı davranış ve tutumları ilkesizce tekrarlama insanın kendi olma cesaretsizliğinden ya da yalnızlık korkusundandır.
Oysa yaşamda verilebilecek en büyük sınav kendi olabilme cesaretini gösterebilmektir.

Geri