Kimlikteki Din Hanesi Olmalı Mıdır?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Yurt disina ciktiginizda egitim ve is amacli sorun oluyor.

Bence olmamalı.
Çünkü gerçeği yansıtmıyor.
Adam ateist ama orada dini islam yazıyor.
Bence 18 olduktan sonra o hane düzenlenebilmeli.
O zamana kadar orası boş kalmalı.

Bence olmamalı ben sildiriciğim o yazıyı. Boş kalıcek mümkünse.

Burda ateist olduğunu dile getiren bir çok kişinin ailesinin, çevresinin bu durumdan bihaber olduklarını düşünüyorum (istisnalar olabilir) o kadarda gelişmiş bir toplum değiliz

Merak etmeyin yeni kimliklerde medeni hal ve din seçenekleri yoktur

Kamu alımı güvenlik ve arşiv soruşturmasında bile o hane var neyin kafasını yaşıyoruz:)) baş torpil o baş..

Her yeni doğan çocuk islam fıtratıyla doğmuyormu zaten , aslında Müslüman doğarda derlerde
gerek yok yani ağacım

insanlar, tespitte veya tanitimda soy, cografya, suret ve parmak izi gibi detaylarla ayristirilir. din kimlik tespitinde veya tanitiminda olmamali.

Günümüz şartlarında olması gerekiyor bir çok sebebi var..hayatımızda..

Olmamalı, çünkü sorulmadan direk islam yazılıyor. Yurt dışında büyük sıkıntılar yaşanıyor, özellikle schengen vizesi olan ülkelerde daha sık rastlanıyor en son geçen sene çıktığımda facebook profilme kadar istemişlerdi kontrol için o günden sonra dönünce sildirdim, Mayıs ayında tekrar çıktım bir tek sorunla bile karşılaşmadım. Ama bir çok kişinin kenara alınıp bekletildiğini gördüm, bir şey olmuyor sadece fazladan bekletiyorlar ve fişliyorlar.

Kaldırılsın . Biraz imamlara da acısınlar .adam açıkça inanmıyorum beni denize atın balıklar yesin diyor . Ailesi camiye getirip imama teslim ediyorlar . Adam ömrü boyunca gusul abdesti almamış . Cenabet . Imam bu adamları yıkamak sorunda kalıyor . Cemaatte taşıyıp gömMEK zahmetine katlanıyor

kesnlikle o hane komple kaldırılmalıdır veya komple default islam yazmalıdır, boş bırakılınca veya farklı bir din ismi yazılınca ülkede kalacağınız muameleyi düşünsenize...

Geri