Kimlerin agiz sagligi sorunu var acaba

Konu sahibi son olarak 3807 gün önce görüldü
Evet simdi benim her konuda yardim edebilicegim bir konu baslatiyorum agiz sagligi hepimiz icin onemli isteyen dertlesebilir yada tanisip konusabiliriz

:sırıt:

Gece gece gidin uyuyun ya. Uyumayacaksanız da vaktimizi harcamayın.

Alkollu girmek yasak tabelası filan asmak lazım. Her gece yörüngesini şaşıran biri meteor gibi buralara düşüyor :D

Alkollu girmek yasak tabelası filan asmak lazım. Her gece yörüngesini şaşıran biri meteor gibi buralara düşüyor :D

Tabela işlemez buraya bence. Her gün bir daktırımız, lohusamız teşrif ediyor.:haha:

(Avize dahil.:sırıt: )

Adam disci. gelin diyo disinizi yapayim diyo.
Agziniz kokmasin diyo.
bunu da kücük bir ücretle yapiyorum diyo

Tabela işlemez buraya bence. Her gün bir daktırımız, lohusamız teşrif ediyor.:haha:

(Avize dahil.:sırıt: )

Oda doğru bizim ülkede tabelanın ne işe yaradığını bilmeyen de var. "Köpek yoktur" diye tabela asan bir toplumda yaşıyoruz. Amacından sapmış olay :D

diş macununu dibnden mi sıkmalyz ortasndan mı yoksa bu ikisi bi çelşkmi

O değil konuyu açmış açtığı gibi çıkmış daha girmemiş foruma amaç ney :D

Oral dönem hakkında bilgi bekliyordum ben. :T:

benim ağzım bozuk yahu büyük dert
ineğe essek diyorum :/

Ağzı gevşek olanlar için de bir öneriniz var mı acaba?

Ağız ishali olan arkadaşlar için ne önerirsiniz? Hayır acil önlem alınması lazım ortalığı şey götürüyo kdsjfjs

Ağız sağlığı da önemli de, ruh sağlığı bozuk olanlara ne gibi çareler bulunur bunu düşünmek gerek.

ağız sağlığı dedinde aklıma sexi wampir dislerim geldi fakir diyişiyle köpek dişi. bukadar mi sexi durur ya.

Geri