Kimler Samsun'da Yaşıyor?

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar özellikle merak ettiğim aramızda kimlerin Samsun'da yaşadığı? Samsun dışında olanlar da hangi sehirdeler acaba ?

Yazgı Samsun if.com.tr kulübü kuracam :))

Samsung Note5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahh güzel Samsun ..Atakum da Karadeniz’in vahşi dalgalarına korkarak baktığım çocukluk günlerim geldi aklıma Dem ciğim orada yaşamayı ne çok isterdim.
Sadece yaz tatillerinde 5-6 haftamı orada geçirdim..çiftlik caddesi Atatürk bulvarı..ahh ah zübbe gibi az dolaşmadık oralarda.:)))sonradan hamfendiliğe terfi ettik))
Hatıralarımın canlanmasına sebep oldun çok teşekkür ederim. İyi geldi ,)

Ahh güzel Samsun ..Atakum da Karadenizâ��in vahşi dalgalarına korkarak baktığım çocukluk günlerim geldi aklıma Dem ciğim orada yaşamayı ne çok isterdim.
Sadece yaz tatillerinde 5-6 haftamı orada geçirdim..çiftlik caddesi Atatürk bulvarı..ahh ah zübbe gibi az dolaşmadık oralarda.:)))sonradan hamfendiliğe terfi ettik))
Hatıralarımın canlanmasına sebep oldun çok teşekkür ederim. İyi geldi ,)
demekki neymiş herkesin yolu Samsun'a düşebilirmiş :) inşallah bir gün yeniden yolun düşer VeRa oturup çay kahve iceriz

Artık çiftlik caddesini suriyeliler istila etmiş bulunmakta VeRa ;d Atakum tarafı biraz daha şanslı bu konuda tabi (:

Samsunu sevmeyen kıskanmayan yok ne güzel bir şehirde yaşıyoruz Dem <3

çiftlik caddesi ekonomik durgun yaşadığı için yeniden trafiğe açılacak Yazgı o zaman suriyeli istilası bitecek diye umutluyum ve evet atakum gezmek eğlenmek anlaminda çok geliştirdi kendini

Dem'cim aramızdaki mesafe 90 km hız ile 1 saat 54 dakika. (:

• Beğen
Tepkiler: Dem
Free_EyeS düşünmüyor değilim, orada kuzenim yaşıyor. Yerim var yani. Lakin ben yeşil aşığıyım azizim. Uzungöl'de izlediğim balkon manzarası hala hatırımdadır...

• Beğen
Tepkiler: Dem
Geri