Kimler mangal konusunda kendine güveniyor?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Güzel yaparım valla, inceliklerini dayımdan öğrendim zamanında :D

Türk erkeklerinin ata sporu kötü olan yok bence bu konuda

Mangal kültürü(ciğer ve kebap çeşitleri) olan bir bölgede yetiştik. Yaz ve bahar mevsimlerinde her zaman neredeyse mangala giderdik ailece. O yüzden iyi yaparım :)

Çok abartılan bir iş mangal.
Bu kadar komplike hale getirecek bişe yok.

noluyor yani mangalda usta olunca, ben yerim yani işim olmaz başında ugraşacağım da falan da filan da .p

Ben güvenmiyorum kendime ama çok güzel yerim.

köfte diyecektim
köfteleri koymuşlar zaten

Mangal tabii abartılacak bir mevzu daha odun kömürü koyup yakamayanlar var mangalı köz haline getirmek ve etleri kıvamında pişirmek herkesin harcı değil yani

Özellikle gömücü şehirlerdeki erkekler olarak anamızın şeyinden çıkar çıkmaz hemşayır hanımabla mangal bulundurma ve yakma ruhsatımızı verir.

Biraz kirli iştir mangal.

Pişir köle" adlı direktiflerimle arkadaş akraba filan kızdırmayı severim, ateşin yakınında oturup çalışan mangalcıbaşısını izlemeyi daha çok severim. Japonya'dan Rakımasuko adlı eski bir dostum gelmiş, onu bırakıp mangalla mı ilgileneyim, şşt köle o biberler iyi közlensin, kızma şekerim Buzunasuko'yim mi?

Duman elf gözlerimi yakiyo.
Hem atesi islah eden bir irkaki izlemek kadar zevkli bi sey vardir tabii, aklima gelince yazarim.
Simdi biriniz aa gazli mangallar da var demesin.
Konumuz bu mu?

Adana'da küçük yaşta eğitimi veriliyor her evde, mangalda usta olmayan bir Adanalı ayıplanır, kız verilmez, kamki olunmaz..
Doblo'lu eniştelerin şehrinden selamlar..

Bizde mangalı erkekler yakar pişirir biz yeriz

Market Köftesi ve tavuk pirzola ile mangal yaptım diyen istanbullulara mangal mı anlatalım şimdi? İyi mangalda öncelikle iyi kuzu eti olması lazım o da buralarda yok, memlekete yolumuz düştüğünde kısa sürelerde olsa gereğini yapıyoruz.

Geri