Kimiz biz aslında ?!

Konu sahibi son olarak 2880 gün önce görüldü
Gözlerim kapatıp içime doğru eğildiğimde
kapının eşiğine takılmış bir söz öbeği gördüm,
ne yazıyor diye uzanıp baktığımda
Benim aslında kim olduğumun yazısını gördüm.

Etashz

Biz kimiz aslında, nedir içimiz ve dışımız. Söylemeyipte hipotalamus'muza sakladığımız nasıl bir varlıktır.
Her insanın içinde iyilik ve kötülük yatar.
Hangisi nerede nasıl ve ne ölçüde kullanırız?
Yada tanır mıyız içimizdeki ötekini. Dışardan ve içerden olan dünya görüşlerimiz nedir biz kimiz aslında.

Simüle edilmiş olan hayatlardı bizimkisi evet. Ama biz simüle etmeye başladık değerlerimizi ve insan ilişkilerimizi. Yanılgılarımız çevre etmenlerin harmanlanmasıyla dışa vurdu, hunharca haykırmaya ve yıkmaya başladık dünyayı. Dünyanın içindekileri. Farkındamısın aslında biz gerçeklerden kaçtık hep doyumsuz emellerimizden ve simülasyon safsatasına daldık kafamıza eseni söyleyebilmek yapabilmek için. Zaten karşıdaki gözler değil di sadece yüzlerce minik ampulden oluşan kare bir silüetti. Biz aslında gerçeğimizden kaçtık egolarımızı şişirmek için 010101lerin ardına.

Sahi kimdi benim simülasyon motorumun sahibi... :lls:

Bizlikten benliğe geçiniz bu durumda.Benliği rehabilite edelim ki güçlü bizler olsun.
Bakmaktan görmeye, işitmekten duymaya, dokunmaktan hissetmeye adım adım, olur oluyor cidden.

Ben kendimi tanımıyorum mesela, bazı bazı kendim gibi olamadığımı görüyorum. Ben beni bıraksam çok kötü biri olabilirim bence ,neyse ki bırakmıyorum da hala iyi kalmaya çalışıyorum.

Topragiz.
Dusmanimiz atesten olanlar ile tanistik, sirada diger dusmanlarimiz var...yildizlar arasi seyahat edenler,havadan olanlar var.
Finalde dostlarimizla, sudan olanlar ile tanisacagiz

Bakarsin on yil sonra ask olursun
Taslamaya baslar cocuklar seni.

dünyadan çıkınca
kimiz biz lan diye bağırın
belki şo tarafdan bi yerlerden cevap gelir
yalnız haydarcansınız derlerse
baya gülerim

Her insanın içinde iyilik ve kötülük yatar.
Hangisi nerede nasıl ve ne ölçüde kullanırız?

Icimizde iyilik/kotuluk yatmiyor.
Toplumsal deger ve cevresel faktorlerin, korku özellikle en baskini, kosulladigi iyilik ve kotulugu
ne kadar icsellestirebiliosak onu yasatiyoruz.
Doga, iyilik kotuluk var etmez.
Sebep sonuc verir yalnizca.

Beşer….
O yüzdendir şaşıp duruyoruz yA

kim kimi kime kim kiminle kim kim ben kimim ki kim kimin ki iyi ama kime ne ki kime kim sinirli kim bilir kibirden kim delirdi.

hızlı okuyan cevabı bulur.

Seferoğulları

Geri