Kiminle sevgili olursanız olun bir unutulmazınız vardır..

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 595 gün önce görüldü
Unutamadığın biri varsa ya da unutamayacağın, niye hayatını birine bağlıyosun ki? Yanlış.

Konuya gelecek olursak. varmı bir unutamadığınız

hayatınıza giren insanlari aklınızı kaybetmediyseniz unutmazsınız zaten

Şarkıları unutamıyorum ahahaha.

Hiç kimse unutulmaz değildir yada benim hayatıma unutulmayacak kadar değerli biri girmedi..

karmayı nasıl unutacaksınız
onu düşünün

O beni unutamasın, banane.

Eskilere bi çizgi.. napalım ya kimse için değmez.. yani öncekiler, sonrakilere bakıcaz..

Yaşanmış anıların hatırası vardır ancak onun dışında birine saplantılı şekilde bağlı kalmak bana anlamsız geliyor. Biten ilişkiyi geride bırakmadan da yenisine başlamamak gerekiyor.

Yeni birini gözüne kestirmeye bakar o işler… Unutulmaz diye bir şey yok. Kendini kandıranların çıkardığı bir şey unutulmaz…

Herkesin dolabında bir ceset olduğunu boşuna savunmamış Nejat,her ne kadar normal bir durum olsa da;bu kafa yapısında ve bu haldeyken yeni bir ilişkiye başlayarak karşı tarafı zan altında bırakmayın.Sonra sabahları uyandığınızda kulaklarınız çınlama seansından kurtulamaz.

Abi ne biçim tespitler bunlar yav. Herhalde sevgili olduğun insanla bir unutulmazın olacak. Köpek miyiz kedi miyiz yalaşıp ayrılalım?

Başıma nerden bela olmuştu dediklerim var.Eeee onları da unutmak zordur

Unutamamak ayrı, hatırlamak ayrı. Hayatımıza zamanında güzellikler katan, güzel ayrıldığımız biri elbet hatırlanır. Biri ile sevgili iken başka birini aklında tutmak ise bambaşka bişeydir..
O kriz anlarını atlatınca unuturum ben.. umrumda da olmaz…..

Geri